Chop-chop

På lørdag stod jeg på badet og var nokså misfornøy med håret mitt. Les: Nederste del av håret mitt. Jeg må innrømme at hårpleie i form av kur og olje – noe jeg pleier å være ganske flink på – har vært fullstendig fraværende i lang, lang tid, og dette synes selvfølgelig på tuppene mine. Jeg så saksen i badehyllen. Jeg børstet fort gjennom håret og delte det i to deler, én på hver side av hodet. Og så klippet jeg:

0xh_GvyeWQ

 

De nederste 15 centimetrene av håret mitt var plutselig i søppelbøtta! Angeren kom momentant, men samtidig var det ikke så veldig fint som det var. Og nå er jeg skikkelig glad for at jeg impulsklipte håret. Ettersom det skjedde on a whim har jeg ikke noe før-bilde, men under ser dere en indikator på hvordan det var før saksen gjorde sitt.

Og sånn er det i dag! Ettersom jeg har krøller blir det ikke én tett gardin når jeg klipper rett over, og da får jeg litt liv uten å bruke tid på å klippe opp, osv. Og nå oppfører jeg meg som om dette var en SYK, RADIKAL forandring selv om dere kanskje ikke ser forskjell, men for meg gjorde det virkelig godt. Det tørre, slitte er vekk så håret ser sunnere ut, og lengden er litt “søtere” – jeg hadde tross alt til midten på rumpa før jeg tok saksa fatt!

Hva synes du?



On Saturday, I cut my hair on a whim. 15 cm were chopped off with our bathroom scissors, and I am very happy even though I immediately regretted it when I no longer had hair reaching my bum. WELL, the change is not overwhelming and you guys might not even notice, but it was just what my hair and I needed. My ends were so dry and ugly due to my neglecting haircare routines as of lately (hairmask and oil, what’s that?), and now my hair looks so healthy and the length is much cuter, as well. What do you think?

6 kommentarer

Siste innlegg