Rebel

I dag lå denne finne pakken i postkassen min! Altså, den lå i en større pappeske, men veldig fint at det er noe “ekstra”, synes jeg. Jeg har altså gjort min første bestilling på douglas.no, der jeg fikk femti prosent avslag på min første vare. Siden jeg har siklet etter en MAC-leppestift i år og dag, tenkte jeg at nå var det på tide. 85 kroner i stedet for 170 lød meget godt i mine ører, så jeg la inn en bestilling.

Etter mye om og men (og googling) kom jeg frem til at det var Rebel jeg ville ha (og ikke Diva som jeg tenkte i utgangspunktet). En ordentlig fin vinfarge med akkurat passe mye rosa i seg.

Åh, så fin! Sekundet etter at jeg hadde knipset dette bildet var kameraet mitt tomt for batteri, så jeg viser dere leppestiften sånn som den er på leppene i et annet innlegg. Den er en del lysere enn hva selve stiften tilsier, men det tror jeg er bare bra, ellers hadde jeg sett ut som en liten goth. Ikke at det er negativt, men det er ikke helt meg. Har du leppestift fra MAC?


Today I received my very first order from Douglas.no, which contained a MAC lipstick in the shade called Rebel. It’s so pretty! As a registering offer, Douglas gave me a 50% discount on my first item, so I feel I made a real bargain with this one. The second after the picture above was taken, my camera battery went flat, so I’ll just have to make another post showing you the lipstick as it is on my lips. It’s a bit lighter on than the colour of the stick itself, which I think is a good thing. I don’t think the goth look works too well for me. Do you have a MAC lipstick?

10 kommentarer

Siste innlegg