Bright Crystal

Jeg klarte ikke å dy meg. Det var jo egentlig denne jeg ville ha, men den var såpass dyr og så fant jeg jo La Vie Est Belle til halv pris i romjula, så jeg prøvde å slå det fra meg. Og så kom jeg på taxfree-butikken på flyplassen i Barcelona og fant ut at 50 ml Bright Crystal (pluss en bodylotion-tube) kostet såvidt litt mer enn hva 30 ml gjør i Norge, så daaa ble det ny parfyme. Og det ble den riktige denne gangen!

La Vie Est Belle ble liksom litt i tyngste/søteste laget for vanlige dager. Jeg vil liksom ikke være hun læreren som har en sky av parfyme hengende over seg, så Bright Crystal, som er en god del lettere og friskere, er en veldig bra parfyme for meg. Så kan La Vie Est Belle bli brukt til kveldstid og på de mer spesielle dagene.

Hvilke(n) parfyme(r) bruker du?


I just couldn’t help myself. I found the 50 ml bottle of Bright Crystal, with body lotion included, at the tax free at the airport in Barcelona for approximately the price of the 30 ml bottle in Norway, so hello, new perfume! La Vie Est Belle, which I bought just before New Year’s, turned out to be quite heavy and a bit too sweet for everyday use, so Bright Crystal, being both lighter and fresher, turned out to be the better option for me. La Vie Est Belle is now for nighttime and special days/occasions. What perfume(s) do you wear?

23 kommentarer

Siste innlegg