There and back again

Hei, mine fine ♥

Åh, for en fantastisk tur jeg var med på! Det å komme hjem var riktignok ikke så ille, men jeg kan godt tenke meg en tur til Barcelona igjen snart. Sol, shopping, severdigheter og tapas er en herlig kombo!

Vi kom ikke hjem før rundt klokken ett i natt, så heldigvis hadde jeg forberedt meg på forhånd til min første undervisningstime i fransk i dag. Og vet dere hva? Det gikk så fint! Og elevene er så flinke og snille, så fransktimene fremover blir nok riktig så hyggelige.

Etter at jeg kom hjem fra skolen tok jeg på meg joggeskoene, la Frode Gryttens Vente på fuglen og kameraet i veska og gikk meg en tur til Kristiansten festning i den herlige sola. Der satt jeg i vinden og leste alle de fine mikronovellene Grytten har skrevet mens jeg ble litt kald på hendene. Tenk, å sitte ute i nesten en time i februar, og så oppe ved festningen til og med, og så blir man bare litt kald på hendene!? Våren er godt på vei, spør du meg!

Da jeg hadde lest den aller siste mikronovellen gikk jeg ned til sentrum igjen. På veien stakk jeg innom biblioteket og leverte boken (med tungt hjerte, denne er nok et must i den fremtidige bokhylla) og deretter kom jeg hjem og laget middag. I dag blir det salat, med picnicskinke, isbergsalat, agurk, paprika, ananas, fetaost og hjemmelagde krutonger. I tillegg er nyeste episode av Better Call Saul blitt lagt ut på Netflix, så dette blir nok en fiiiin kveld.

Takk for alle de fine kommentarene dere skrev mens jeg var i Spania,
håper dere har det kjempefint, alle som en! 

7 kommentarer

Siste innlegg