Gym leggings

Jeg har plutselig fått mer enn nok av treningsoverdeler ettersom jeg har kjøpt selv og i tillegg fått en Svøm Langt-skjorte (type teknisk) hvert år når vi gjennomfører kampanjen i svømmehallen der jeg jobber (les mer om Svøm Langt her). Jeg har også et par-tre shorts, men én tights. Den fungerer fint og er god å bruke, men den er til utebruk og blir dermed vel varm under innendørstrening (som jo utgjør majoriteten av treningen min) og i tillegg begynner den å bli litt sliten.Dermed har jeg kikket litt rundt etter en ny, og det er SÅ mye fint treningstøy rundt omkring! Om det blir så jeg skal kjøpe en ny kommer jeg nesten garantert til å kjøpe fra Missguided, men tenkte jeg kunne vise dere noen av de andre jeg fant, også.

MISSGUIDED

Panel leggings pink / printed leggings pink / panel leggings blue / printed leggings blue

Jeg synes tightsen med rosa paneler var UTROLIG fin, men jeg kunne også tenkt med den i blå helprint. Choices…

GINA TRICOT


Alex leggings / Vanna treningstights

Den første er nok helt klart den billigste til bare 129 kroner, men så spørs det hvor god passform den har. Det er jo ikke så behagelig når tightsen glir opp/ned! Nummer to er litt ordinær kanskje, men jeg syntes kontrastfargen var så utrolig fin!

SPORTAMORE

Rönisch Meg / Casall Essential / Adidas Ultimate

Disse er litt i dyreste laget for min del, men de var så fine at de fikk bli med likevel. Som dere kanskje skjønner er jeg ganske glad i print!


I’m thinking of getting a new pair of workout leggings, and these are the prettiest ones I came over on my little hunt. If I decide to get one, it will be either the pink panel one or the printed blue one from Missguided – so pretty!

18 kommentarer

Siste innlegg