Temporary tattoos

Så, du trodde kanskje at liksom-tatoveringer bare er for kidsa? I så fall er jeg fremdeles en av dem. Kidsa, altså. For jeg simpelthen ELSKER de nye tatoveringene mine!

Dette bildet ble tatt rett etter påføring og dermed synes “kanten” veldig godt. Dette forsvant derimot etter en liten stund og etter hvert var heller ikke gullfargen så intens – den ble altså finere etter hvert!


(denne fikk være med på dansegulvet lørdag kveld og ble dessverre litt skrapet av)

Jeg bestilte flere (les: seks) ark med slike “tatoveringer” på eBay for en (god) stund tilbake, og nå har de endelig kommet. For en flott måte å pynte seg litt ekstra på, og her i Trondheim er det ikke så altfor mange med slike, og dermed blir det også litt unikt. Hurra!

Om du er av dem som dusjer hver dag så forsvinner de fort, men om du er som meg (og dermed altså ikke dusjer hver dag) kan disse holde i flere dager. Jeg dusjet med det gullfargede på og om du er forsiktig holder det faktisk gjennom en dusj, også! Søk på “metallic temporary tattoos” på eBay så finner du flust, de billigste er nede i 7-8 kr. pr. ark! (men husk å se an ratingprosenten til selger)


Perhaps you think that temporary tattoos are for children, but I disagree. I love these! I ordered six sheets on eBay, and I was so happy when they finally got here. Such a great way to accessorize with a twist! They can even survive a shower if you’re careful, especially when toweling afterwards. You can find them by searching for “metallic temporary tattoos” on eBay, and the cheapest ones are like 7-8 NOK for a sheet (but remember to chech the rating of the seller).

14 kommentarer

Siste innlegg