Hate to see your heart break

Hei, dere ♥

Jeg er som forventet ikke ferdig med hjemmeeksamen, selv om det var planen. Hjernen min er rett og slett ikke i stand til å jobbe når den vet at jeg ikke må levere før torsdag, og så sitter jeg plutselig og ser Misfits på Netflix (og om du ikke har eksamen og bare daffer rundt kan jeg godt anbefale den serien til deg, men om du er midt i eksamenstida må du vente til etterpå, trust me). Men jeg har gitt meg selv en frist på søndag kveld og jeg SKAL levere et bra ferdigskrevet produkt før jobb på mandag. Koste hva det koste vil.

Jeg tenkte egentlig ikke å blogge før jeg var ferdig med denne eksamenen, men så sitter jeg jo allerede og gjør ting jeg ikke burde, så hvorfor ikke kaste bort litt tid på blogging? Til tross for at det er Black Friday i dag og alle nettbutikkene bombarderer meg med e-post om så og så mange prosent avslag, så har jeg kun lagt inn én ordre i dag, og den var på CDON.com. Mannedyret mitt har tenkt å kjøpe Far Cry 4 når han er ferdig med eksamen, men i dag var det 40% avslag på det spillet så da tok jeg like godt og bestilte det med én gang. Og så skal jeg gjemme det så han ikke får til å spille før han faktisk har litt tid å avse. Og så var det 179 kroner for Disney Infinity starter pack til Nintendo Wii, så da ble det med, også! Gleder meg til juleferie og videospill!

Tredje punkt i dette innlegget er sangen under. Helt utrolig fin, og den har gått på repeat hos meg siden jeg hørte den på mandag eller når det var. Nydelig! Hayley Williams i duett med Joy Williams (som var med i det nå oppløste bandet The Civil Wars), og det er så utrolig fint.

Paramore – Hate To See Your Heart Break (feat. Joy Williams)

Og nå skal jeg prøve å jobbe litt (etter å ha sett en episode av Misfits).


Hi ♥ I’ve got three things to say to you today:

ONE. I’ve still not finished my home exam despite my plans, but I have given myself a new deadline on Sunday night. I HAVE TO HAND IT IN BEFORE WORK ON MONDAY. Ok, brain? Now stop wanting to watch Misfits and all other shows available on Netflix.

TWO. I wasn’t going to blog before I finished my exam, but as I was doing all other things I shouldn’t spend time on right now, why not blog a bit as well? Even though today is Black Friday and ALL the online stores are sending me e-mails with their incredible discounts, I’ve put in only one order today, at CDON.com. My boyfriend wants to get Far Cry 4 when he’s done with his exams, but as it was 40% off today, I ordered it for him (and I was told to hide it until he’s got time off). I also ordered a Disney Infinity starter pack for my Nintendo Wii as I a) love Disney, b) love playing Wii and c) what else am I to do when I am done with my exams? (oh, I could do some cleaning, but whatever)

THREE. The song above. This is the most beautiful song I’ve heard in quite a while. Paramore’s Hayley Williams and Joy Williams (of the former The Civil Wars) in a duet. Perfection!

And now, I’ll try to get some work done (after having watched a Misfits episode).

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg