Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Blant bonusproduktene som var med i BeautyBay-pakken min for en stund siden (les mer her), var Brow Wiz fra Anastasia Beverly Hills i fargen “Medium Brown”. Dette er en (innmari tynn) øyenbrynsblyant med brynsbørste i skaftet. Nå bruker jeg til vanlig den billige og veldig gode øyenbrynsblyanten fra H&M og er utrolig fornøyd med den, så det skal utrolig mye til for at jeg plutselig skal kjøpe et annet produkt som koster fire ganger så mye når jeg allerede har et produkt jeg liker. Gøy er det uansett å prøve nye ting, og her er min mening om Brow Wiz!

Produktet koster 121,50 (BeautyBay.com) og beskrives som følgende:

“Anastasia Beverly Hills Brow Wiz is an ultra-fine brow pencil which fills in sparse brows for a naturally fuller appearance. Featuring a mechanical pencil and spooley brush, Brow Wiz is the ultimate brow pencil for convenient and effortless brow maintenance. The mechanical pencil eliminates messy sharpening whilst the spooley brush blends colour seamlessly. Available in an array of colours to suit all brow colours, Brow Wiz has an ultra-fine tip which mimics the appearance of tiny hairs. Free from Parabens and Sulphates, Brow Wiz has a smudge-proof formula which leaves the brows looking fresh, natural and refined throughout the day.”

Produktets emballasje og ytre utseende:
Brow Wiz ser veldig elegant ut. Den er veldig tynn og ser ikke ut som en blyant – det er mer en penn. Det er en hette i hver ende, den ene skjuler selve blyanten (som man skrur opp etter hvert som den brukes) og i den andre finner vi en børste. Alt i alt ser det veldig bra ut!


Konsistens, påføring og endelig resultat:
Blyanten er veldig tynn, og siden det er nå en stund siden jeg har farget brynene og de er dermed ganske fargeløse og trenger ganske mye hjelp fra brynblyant/-pudder, fungerer den ikke så alt for bra. Når den er så tynn er det lett at brynet blir strekete og det ser veldig unaturlig ut. Jeg kan se for meg at den passer mye bedre til når jeg nettopp har farget brynene og bare trenger litt definisjon. Jeg må også si at jeg var utrolig heldig med fargen, for Medium Brown passet meg perfekt – ikke for lys, ikke for mørk. Det hele passer litt for godt til sammen til at det var tilfeldig at jeg fikk disse produktene? 

Konsistensen er veldig god, men samtidig synes jeg ikke det er noen forskjell på denne og H&M-blyanten.

Holdbarhet:
Produktet holder godt og det skal ganske mye gniing til for at det blir utover.

Dom: 6/10
Verdt pengene?
Nei, egentlig ikke. Jeg synes H&M-blyanten min er mye enklere å bruke og resultatet blir mer naturlig enn med denne siden blyanten er så veldig tynn. Over 100 kroner for en øyenbrynsblyant synes jeg ikke er verdt det, spesielt ikke når jeg er mer fornøyd med en som koster 30 kroner. Jeg vil tro den fungerer bedre for de som slipper å farge brynene sine og dermed ikke trenger mer enn litt definisjon her og der, mens jeg må markere mer eller mindre hele brynet om de ikke er farget på en stund og da kommer dette produktet til kort.


I received a couple of bonus products in my last order from BeautyBay.com, and one of them was the Brow Wiz eyebrow pencil from Anastasia. When comparing the price and the result, I came to the conclusion that I wouldn’t buy it again as it is easier for me to use the much cheaper H&M eyebrow pencil. I dye my brows regularly, but when it’s dying time again, I need to use a pencil on the whole brow, and a skinny pencil like Brow Wiz just doesn’t manage the job. I would recommend it to those with naturally dark brows who just need a little definition, though.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg