Sale at Nelly.com

Som de fleste sikkert har fått med seg nå: Det har vært og er fremdeles salg på Nelly.com. Jeg var veldig fornuftig og kjøpte meg to sportstopper denne gangen. The applause may now commence.

En sort og en blå, i veldig behagelig materiale. Jeg trengte en ny siden jeg på en eller annen måte har klart å rote bort den rosa fra Cubus (utrolig god og billig!), og den eneste som var igjen var den veldig trange Nike-toppen som gir meg hodepine for den presser så veldig på skuldermusklene (no kidding). Disse to kostet 59 kr/stykket, og med fri frakt når du bestiller for over 100 kroner trengte jeg ikke tenke meg om to ganger. De er kanskje litt på den løse siden når det gjelder å holde… “ting” på plass, men jeg tror det skal gå veldig bra – det er tross alt ikke  mye som kan drive og sprette rundt når jeg løper.


Nelly.com has a sale going on, and as I was very sensible I bought two sport tops. I’ve somehow managed to make my pink one from Cubus disappear, and my Nike one is too tight so it gives me a headache by pressing on my shoulder muscles (no kidding). These were 59 NOK a piece, and Nelly.com delivers for free if your purchase is more than 100 NOK, so this was a no-brainer. They might be a bit loose when it comes to keeping “stuff” in place, but I think it’ll be just fine – after all, I don’t have that much that bounces around when I run.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg