’90s chic

Top New Look Skirt Missguided

Cardigan secondhand

Det eneste jeg mangler nå er vel et slikt “tatoveringssmykke” som vi kalte det da det var in (altså et slikt). Men så har det seg sånn at jeg ble lei da det faktisk var nytt (så gammel er jeg) så jeg har ikke noe videre behov for å skaffe meg et nå. Denne cardiganen fant jeg forresten på bruktbutikken Sirkulus her i Trondheim, til den nette sum av 35 kroner. Den ser nesten ubrukt ut, og etter en vask var den god som ny!

I dag er planen IKEA med storesøster og niese, litt småsysling hjemme før mannedyret kommer hjem til middag (pai!) og så skal vi på quiz på Nattergalen i kveld. Føler meg som en liten housewife siden jeg har så ledig timeplan dette semesteret (alle forelesningene samlet på et par dager), og det får kanskje dere litt inntrykk av også? Denne uken er det jo høstferie i tillegg, så jeg skal ikke på badevaktjobben, og neste uke er det planlagt vedlikeholdsarbeid på samme sted, så jeg har fri derifra i to uker, hurra!


The only thing missing from this outfit must be a tattoo choker, but (luckily for me) I grew tired of those when it was cool the first time (yes, that’s how old I am), so I’m not exactly having cravings for one now. I found this cardigan at a secondhand store in Trondheim called Sirkulus for only 35 NOK, and it looks like it hasn’t been worn before.
My plan for today is a little trip to IKEA with my sister and my niece, a couple of minor errands before my boyfriend comes home for dinner (quiche!) and then we’re attending this quiz at Nattergalen (“The Nightinggale” in English) tonight. I feel like a regular housewife with my very lazy schedule this semester (all my lectures are spread over just a couple of days), and I’m guessing you get the same idea? In addition, this week is autumn break so the pool I work at is closed, which goes for next week as well as they’re doing some maintenance on the place. Two weeks off, hurrah!

16 kommentarer

Siste innlegg