iPhone

Det tok på tiden, men nå har jeg iPhone. Jeg er egentlig litt imot Apple i og med at det er ganske så dyrt men i bunn og grunn ikke bedre enn andre produkter, men på den annen side så ser Apple-produkter rimelig bra ut. Og når alt kommer til alt, så vil jeg ha noe som ser bra ut. En mobil er jo blitt et slags tilbehør, og det må jo stå i stil med resten! Og en klumpete HTC (ikke at alle er klumpete, men min var det) står ikke i stil med meg. iPhone derimot!

Jeg er ikke så opptatt av å ha det nyeste nye, så å betale 6-7 tusenlapper for en iPhone 5S kom ikke på tale. Fant derimot 4S til 2800 kr, noe som var litt mer overkommelig. Og dere, jeg er helt frelst. Det er så LETT. Og alle appene ser så bra ut. Av en eller annen grunn så blir jo nesten alle (kule) apper laget for iOS først for så å bli “adaptert” til Android, så alt er så velfungerende og pent at det er egentlig nok for meg.

Og så er det alle accessoirene, da. Jeg har flere ganger tatt meg selv i å si: “Enaste grunn’n te at æ villj ha iPhone e allj dåm kule deksla en kan kjøp for 5 kroner på eBay” (jepp, sånn snakker jeg) og det er så sant! eBay ♥

Jeg har allerede fått to deksler og en kort- og mobilholder i postkassa, og venter på fire (ops) deksler til. Ja, jeg tok litt av… 

Er i alle fall sykt fornøyd med ny telefon, og så får dere som sier “åååh, den der er jo gammel daaa” bare bite it for jeg krever ikke mer enn hva 4S tilbyr (og vel så det!). Hurra for iPhone og hurra for eBay!

8 kommentarer

Siste innlegg