Little things

Kjøpte denne bison-hodeskallen i ministørrelse på Kremmerhuset på mandag og kombinerte den med en glassdekor kjøpt på Nille og et vanlig kubbelys på en seng av rosa “grus” kjøpt på Søstrene Grene, alt plassert på et messingbrett jeg kjøpte på loppemarked og lakket hvitt. Elsker slike detaljer i hjemmet og ble veldig glad da jeg endelig fant en slik “skalle” til en fornuftig pris!

Dette lille (9 cm i diameter) fatet er fra H&M Home og det er så fint! Samtidig har det den perfekte størrelsen for å legge brukte teposer på, og teksten får meg til å nynne på den ene One Direction-sangen jeg liker, nemlig Little Things.

I bought the miniature bison skull at Kremmerhuset last Monday, and I combined it with the glass decor from Nille, pink “gravel” from Søstrene Grene and an ordinary candle, eberything placed on a brass tray I bought at a flea marked and painted white. I really like having those kind of things in the apartment and was really happy that I found one for a reasonable price. The tiny dish is from H&M Home and it’s the perfect size to put used teabags on. At the same time the inscription reminds me of the one One Direction song I like, which is Little Things.

8 kommentarer

Siste innlegg