The Holidays

Hei. Igjen.

Jeg tok meg visst litt juleferie, jeg. Proppfull av mat og blant annet en symaskin (!) rikere er jeg nå en liten svipptur tilbake i Barteby og med ubegrenset Internett-tilgang (ikke bare helt ytterst ved kjøkkenbordet som hjemme hos foreldrene mine) bestemte jeg meg for å sjekke ståa her på juliebettina.blogg.no. Og her står det bare bra til, ser jeg! Ikke bare er dere flinke til å innom, på torsdag var det en hel GJENG utlendinger som var innom – altså, folk med utenlandsk IP-adresse. Hi guys, who are you? I’ve been thinking about blogging in both Norwegian and English (again), and the fact that so many “foreigners” visited the other day must be seen as proof that this is necessary, right?

Ok, tilbake til norsk. Jeg har altså tenkt å skrive på engelsk igjen. Aller helst ville jeg skrevet kun på engelsk da to språk lett ser rotete ut, men vi får se. Jeg er jo tross alt norsk, så man burde kanskje ha det i bakhodet. Vel, vi får altså se.

Jeg har altså fått symaskin i julegave, så jeg luuurer på om dét kanskje åpner for litt mer kreativ utfoldelse nå i 2014. Jeg håper i alle fall det! Og kreativ utfoldelse betyr litt mer (interessant?) blogging, og det er jo bra. Apropos julegaver, jeg fikk helt utrolig mange i år. Det var kun én som ikke var helt meg, og den skal jeg straks gå og bytte. Jeg liker egentlig ikke å bytte gaver, jeg føler det virker så utakknemlig, men når sant skal sies så kommer ikke den genseren i “warm olive” til å brukes ettersom jeg ser ut som jeg har fått en eller annen terminant sykdom med den på. Synd å si det, men det var  virkelig  ikke min farge. Så da er det bedre å bytte enn å ha en genser liggende i skapet bare fordi man på død og liv ikke vil virke utakknemlig. (men det er faktisk sånn jeg føler det, selv om jeg ikke hadde brydd meg om det var jeg som var giveren)

Jeg hadde visst litt å si likevel, i utgangspunktet trodde jeg dette ble et hei hadet-innlegg med en selfie som kirsebæra på iskremen. Selvfølgelig skal dere få selfie (det er jo så lenge siden!), men det ble altså litt mer tekst enn planlagt. Nå må jeg faktisk komme meg opp av sofaen før jeg sovner, for det er hardt å stå opp kl. 07:30 når man er vant til å sove til 11-12-tiden (eheheee). Håper dere har det fint, så hører dere fra meg igjen snart. En gang. Cyberklem!


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg