Julegavetips: Til venninner

Jeg synes selv jeg er relativt god på å finne gaver til folk, enten det er til bursdag eller jul. Nå er det jo (såvidt) blitt november, og november vil si at jeg har gått i gang med julegaveshoppingen. Henger litt etter i år, ettersom jeg var ferdig på denne tiden i fjor, men jeg har det jo ikke akkurat travelt for det.

 Det som kan være litt vrient er å kjøpe gave til venninner som “har alt”,eller kanskje du ikke synes du har nok innsyn i vedkommendes stil til å kjøpe klær/accessories? Vi har vel alle fått de gavene som “bare ikke er helt meg”, enten en genser i en merkelig form eller et skjerf som farge-/stilmessig krasjer med alt annet du har. Disse tingene blir som oftest liggende innerst i skapet og nederst i smykkeskrinet – ute av øye, ute av sinn. Men når man først skal kjøpe en gave er det jo gøy å gi noe som faktisk blir brukt?

Et tips kan da være å gi en “jentekveld-/ skjønnhetspakke”: Ansiktsmaske, neglelakk, bodylotion, duftlys, manikyrsett, litt obligatorisk sjokolade og kanskje et par kosete tøfler eller en chic flick? Mulighetene er mange, og du kan velge alt etter hvor mye du vil bruke. Her har jeg satt sammen noen eksempler:

 

Christmas gift #1
Neglelakk, ansiktsmaske, duftlys, bodylotion og manikyrsett.
Christmas gift #2
Søte tøfler, en fin kopp med te for å ha i, sjokolade (gjerne fin) og grinefilmen over alle grinefilmer.
Christmas gift #3
Dagkrem og skrubb, leppepomade og ansiktsservietter.
Om du har en venninne som f.eks. er veldig glad i sminke, kan du lage en liten pakke med sminkeutstyr, f.eks. børster, svamper, oppbevaring, etc.:
Christmas gift #4Sminkebørstesett, vippetang, pinsett, makeupsvamp og en kopp for å ha børster i.

Til den kreative venninnen kan du gi noe som både inspirerer og som fyrer oppunder kreasjonslysten:

Christmas gift #5
Bok om nail art, nail art-penn, neglekoster, hjul med neglepynt

 

Ok, da har jeg kommet med en god del tips som jeg håper dere kan dra nytte av om dere er i tvil om hva dere skal kjøpe til noen. Siden jeg har brukt Polyvore er det en del merkevarer, men f.eks. H&M og diverse har mange billigere alternativer som er minst like gode.

Jeg hadde i alle fall blitt kjempeglad om jeg hadde fått noe av dette, samme hva (men jeg har allerede The Notebook på DVD), og det er også noe jeg synes er viktig når jeg gir bort noe som kanskje ikke var på ønskelista: Hadde jeg blitt glad for dette selv? Problemet er at jeg ofte ender opp med å kjøpe dobbelt opp av ting fordi jeg har så lyst på det selv… Ops?

4 kommentarer

Siste innlegg