Salgsfavoritter fra Stylepit.no

Dere vet Stylepit, de som leter etter modeller og roper ut budskapet sitt på TV-reklamen? VEL, nå har det seg sånn at de roper ikke for ingenting, for denne nettbutikken har bra utvalg – dame-, herre- og barneklær, sportsutstyr, parfyme, sminke, +++! Og gjett hva de har nå: SALG. Såå, jeg tok en runde og kikket litt rundt, og fant noen kupp fra salgsavdelingen:

Svart peplum // Rosa med skulderpynt // Burgunder med plissé
(adlinks)

Stort smykke // Highwaist-jeans // WTF-smykke
(adlinks)

Øyenskygge // Sminkekostsett // Stor kabukibørste
(adlinks)

Og så er det sykt mye mer, til og med ikke jeg orket å bla gjennom alt! Heldigvis for bankkontoen min har jeg handlet for mye på eBay i det siste til å ha samvittighet til å handle mer, men det var neimen ikke langt ifra at det ble Dr. Denim-jeans på meg, altså (jeg mener, 160 kr, SERR?)! Resten av salget finner dere her.

Det fine med Stylepit er at de har fri frakt, ingen tollgebyrer og at man alltid har 30 dagers full returrett. Selv jeg, som nå er blitt nokså bortskjemt mht. pris med eBay-shoppingen min, synes denne nettbutikken er til å anbefale! (for om jeg ikke hadde ment dette, hadde det ikke blitt skrevet!)

I tillegg til alt dette har Stylepit som sagt en modellkonkurranse gående (how exciting is that?), og den foregår som følgende:

1) Gå inn på models.stylepit.no.

2) Godkjenn Facebook -appen, fyll inn skjema og last opp ditt beste bilde. Klart! (du trenger altså en Facebook-konto for å være med i konkurransen) 

3) Del din modell-profil på Facebook (og andre sosiale medier og på bloggen, for den del) og la alle få vite om din store drøm. Inviter alle vennene dine til å stemme på deg. Hver uke vil de tre bilder med flest stemmer bli vurdert av vårt markedsføringspanel som deretter velger en ukentlig vinner av flotte premier.

Modellene bedømmes av en profesjonell jury med bl.a. Miss J Alexander fra America’s Next Top Model. Vinneren i vår modellkonkurranse vil være StylePits nye ansikt utad og få en modellkontrakt med StylePit. Det var mye fra én nettbutikk, det!

Innlegg i samarbeid med Stylepit.no

Hi! I just wanted to make sure you’ve seen the big summer sale at Stylepit! In the pictures above you can see some of my favourites from the sale, among others Dr. Denim jeans which you can buy for only 160 NOK! THAT’S CHEAP! This is a very rare occation, but this is actually a Norwegian webstore which I can recommend – they have free shipping (always!) and a very large range of products: Clothing for him, her and children, sports gear, perfume, makeup, etc. They’ve got it all, or at least so it seems to me! 🙂

This post is written in collaboration with Stylepit.no

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg