Billig vs. dyrt: The Crystal Bra

Nok en blogger-must-have:

Alle toppbloggerne har en (de har sikkert blitt sponset av TheCrystalBra.com alle mann) og nå (hundre år etter at det var kult) vil jeg også ha en. Off to compare prices!

Så, the source of it all, den nevnte TheCrystalBra.com:

Her ser dere prisen, 59 euro, noe som tilsvarer ca. 465 norske kroner(!). Det ser ut til at de har fri frakt, correct me if I’m wrong. Fri frakt eller ikke: Dét kommer ikke på tale – å betale over 400 kroner for en BH? Neinei, jeg bruker jo knapt hundre kroner, så dette var ikke bra nok. Hello, eBay:


Den prisen var litt finere, ja! (link til eBay i bildet)

Denne er nesten helt lik den “originale” med unntak av stroppene. MEN akkurat det har ikke så mye å si for meg, og hvis det har det for deg kan du søke etter “sequin bra” eller “crystal bra” og velge Pris fra lav til høy som sorteringsalternativ, så får du opp maaasse forskjellige stropper som passer til denne BH-en.

Det eneste minuset med denne selgeren er at størrelsesutvalget er ganske dårlig – du får varen i 34, 36 og 38 (norske størrelser: 70, 75 og 80) og alle med B/C-cup (ikke B eller C, men en mellomting). Jeg bruker 70C i norske størrelser, så jeg bestilte en i 34B/C.

Her ser dere altså de to variantene og likheten mellom dem! Det med fargen tror jeg er mest på grunn av lyssetting under fotografering, men ellers er de ganske like. Det finnes såklart andre sider som selger den, blant annet Thecrystalbra.se, men også der koster en sånn 300 kr. Og det er fremdeles for mye for meg! eBay er tingen! Det tok i underkant av 20 dager før den kom (husker ikke eksakt når denkom, hehe), og dere skal få se den i en egen post litt senere 😉

//

This bra has been a big hit among Norwegian bloggers the past year, and since I’m a bit of a sheep (and a slow one at that), I’ve now desided that I too want one of these crystal bras. At TheCrystalBra.com they’re selling them for – wait for it – 59 euro, which is well over 400 Norwegian kroner! NO EFFIN’ WAY, so I went to eBay and found one for not even 70 NOK. Winning! (you’ll find the link to the eBay ad in the printscreen from eBay) Gotta love eBay, right? I’ll be posting pictures of the actual bra a bit later, among with information on the size, how it fitted, etc.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg