Merci, janvier 2013

“Farvel, januar 2013” er så kjedelig, så vi tar en fransk en og sier i stedet:


Denne måneden har jeg lært at Candy Crush Saga (spill til smarttelefon) er vanedannende og skikkelig vanskelig. Jeg bruker flere dager på hver level, og da prøver jeg mange ganger hver dag. Jeg har med andre ord lært at jeg ikke er så flink i Candy Crush Saga.

Videre har jeg lært på nytt at universitetet ikke er så fantastisk som jeg trodde da jeg var ung og uvitende (les: da jeg gikk på videregående). Administrasjon og informasjonsdeling svikter gang på gang, og jeg ender opp sur på bussen hjem. Heldigvis har det bedret seg litt mot slutten av måneden, men det er fremdeles en vei å gå.

Januar har gitt meg influensa for første gang, noe som var lettere ubehagelig. Litt dumt var det kanskje at sykdommen innhentet meg da jeg var i London. Sykdommen fikk meg til å innse at jeg egentlig liker å trene, men det var ikke før i forrige uke at jeg faktisk kunne trene.

Jeg har utviklet et hatforhold med et visst spill (les: Minecraft)…

Jeg har sagt fra på stuepikejobben om at de kan se etter noen til å ta over for meg. Etter snart fire og et halvt år begynner jeg å bli litt lei, men jeg kommer til å jobbe der frem til de har funnet min “arvtager”.

Jeg har lest My Week With Marilyn, Colin Clarks dagbok fra innspillingen av The Prince and The Showgirl som pågikk utenfor London på midten av femtitallet. Ga meg et helt nytt bilde på MM (forkortelsen for Marilyn som Clark bruker i dagboken og som ble brukt på filmsettet) og hvordan folk så henne i samtiden.

Jeg har endelig fått bekreftelse på at gruppa mi bestod pedagogikk-eksamen! Så med to C-er i de andre fagene (der et var et dobbeltfag, det vil si 15 studiepoeng) er jeg relativt fornøyd, selv om jeg vet jeg kunne gjort det bedre i språk og fremmedsamfunn. Men, men – fikk i alle fall ingen D-er!

Og dere, her er nesten det største som har skjedd:
JEG HAR FÅTT NORMAL LENGDE PÅ NEGLENE!!! Etter å ha vært kronisk neglebiter i 21+ år har jeg faktisk fått til å la dem gro litt.


Se bort fra at jeg er ufattelig dårlig på å legge neglelakk…

Man kan til og med se neglene når jeg snur hånden!!! FOR THE VERY FIRST TIME IN HISTORY!

Omg, jeg er så flink. Blir helt vill. Av meg selv, altså.

Uansett, for februar har jeg følgende mål:

Δ  fortsette å være flink til å la neglene være
Δ  fortsette å trene 3-4 ganger i uka
Δ  fortsette å dra på alle forelesninger (unntatt den med han som rakker ned på Norge, douchebag!)
Δ  ikke handle klær, sko, smykker eller sminke – nå blir det sparing til Dublin-turen!
Δ  planlegge dagene og få mest mulig ut av hver uke

Var januar fin for deg? 🙂

2 kommentarer

Siste innlegg