Kjærestemiddag

Ettårsdag med mannedyret, og her sitter jeg, pyntet og klar, og venter på at han skal barbere seg, ti minutter før vi har reservert bord. MENN ALTSÅ! Heldigvis tar det oss ett minutt å gå til restauranten (perks of living downtown), men… Ja. Enough said.

Åh. Jeg er sulten, jeg.

8 kommentarer
  1. nååhh, kooows 😀 Gratulerer så mye:D
   Husker da du begynte å skrive om dette mystiske mannedyret på bloggen, så var han jo så aldeles ikke mystisk i heletatt! Har jo gått på skole sammen i flere år, hehe

  2. Ååå! Jeg bare elsker denne bloggen. Har ikke vært her såå mye, men har vært her et par ganger. Skal begynne å komme her fast. Skikkelig bra blogg du har laget nemlig, og jeg synes du har en personlig stil på en måte. Alt for mange bloggere som bare prøver å blogge som alle andre, uten å tenke på hvordan de selv er og sånt. Så du må bare fortsette med det du gjør, for det er veldig bra!!!!
   Men du! En ting. Jeg har en ny konkurranse på bloggen min nå. Du kan vinne gavekort på 20 000 kroner. Alt du trenger å gjøre, er å klikke deg inn på bloggen min, å så klikke på bildet og så fylle inn navn og e-post. Høres det bra ut eller? Håper veldig at du gidder å gjøre det 😀 Og jeg hadde blitt så sinnsykt glad om du gidder å lage et innlegg om denne konkurransen, og kanskje til og med posten den på Facebook!!!! TUUUUSEN TAKK PÅ FORHÅND!!!!!!!!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg