Farvel, april 2012

1. mai. Nesten litt vemodig å tenke at våren snart er over siden jeg har hatt vårfølelse i 3 av 60 dager som liksom skal kalles vårdager, men samtidig er det godt, for om akkurat en måned (pluss noen timer) har jeg sommerferie! 1. juni kl. 15 har jeg ikke lov til å skrive mer på den siste eksamenen min for i vår og kan dermed si at jeg er fri. Men det er en måned til, en måned fylt med semantikk, amerikansk politikk, morfologi, britisk økonomi, skjønnlitteratur fra alle eraer og en god del kognitiv psykologi. Sistnevnte fordi sist uke var så travel at jeg ikke fikk ned et ord. Så:

Årets første maidag startet bra, våknet kl. 06:20 av meg selv, sminket meg fint, ordnet meg skikkelig, gikk til bussen og oppdaget at det ikke gikk noen buss, nettopp fordi det er 1. mai, som jeg ikke husket på før jeg var på bussholdeplassen. Fikk heldigvis låne bilen til mamma, så nå er jeg på jobb. Sola skinner, himmelen er for det meste blå og jeg håper resten av dagen veier opp for buss-greia. Men først en oppsummering av den fine måneden som har gått, for ja, frk. April har vært fin. I starten hadde jeg og kjæresten min en rough-patch (dvs. jeg hadde det) fordi jeg har litt forpliktelsesproblemer. Det fine er at alt jeg trengte var litt betenkningstid og nå er jeg kjempeforelsket. Dere skjønner det, at jeg bruker veldig lang tid på å forelske meg. Først nå, etter å ha vært i et forhold i snart 7 måneder, føler jeg for første gang ordentlig forelskelse. Misforstå meg rett, jeg har jo såklart vært glad i Trond, men siden jeg er sær bruker jeg altså ca. et halvår på å forelske meg. Bedre sent enn aldri? (ja, vi hadde forresten halvårsdag 9. april, knis)


Vi har begynt å lete seriøst etter leilighet og har allerede vært på flere visninger. Jeg forelsker meg i annenhver vi besøker og i hodet mitt plasserer jeg møbler og bilder og gitarer og platespiller. Så skjer hele prosessen på nytt etter et og et halvt minutt i neste leilighet. Og jeg liker det. At jeg ikke får angst, at jeg smiler stort og holder i hånden til kjæresten min og kan si ting som “æ vil bo her med dæ, æ” (åh, kjære, vakre trønderdialekt!). Og det er fint, fordi snart kan vi bo i vårt eget lille drømmeslott; selv om det “bare” er en leilighet kommer det fremdeles til å være vårt sted, med våre ting og våre minner og våre smil og alt. Vårt. (Selv om vi leier…)

Jeg har fått lørdagsvakt på jobb i tillegg til fredagsvakt, noe som betyr mer penger i kassa, som igjen er veldig positivt nå som jeg er en shopaholic som om ikke så veldig lenge skal begynne å betale husleie, HE HE HE. Nå skal det sies at jeg er ganske flink og sparer rundt 1000 kr hver måned (hvis det ikke er noen emergencies på gang), tro det eller ei. Men ja, mer jobbing, hurra!

Den siste torsdagen i april arrangerte jeg Lush-kveld for en vennegjeng, og vi hadde en kjempetrivelig kveld og gikk hjem velduftende med noe gøy i posen, både gratis og nylig innkjøpt. I tillegg fikk jeg en fin vertinnegave som jeg nesten ikke ville pakke opp (men jeg har gjort det nå da, hi hi).

Jeg fikk helt fantastisk feedback på semesteroppgaven i faget jeg har som heter kulturkunnskap. Det var foreleseren min som vurderte oppgaven, og da han er brite av kjøtt og blod (hva ellers skulle man være brite av, egentlig…?) var det veldig stas å få høre følgende: “I am very impressed with how well-written this essay is”. SERR. Jeg holdt på å dø, for jeg har ikke fått feedback på språket mitt i en oppgave siden videregående og jeg begynte å lure på om jeg bare skrev helt greit, men så kom denne og jeg bare YES. Så denne lever jeg på leeeenge, tror jeg. Han er brite, da!

Åh, det har skjedd så mye fint, men jeg tror ikke jeg kan skrive alt. MEN jeg må nevne loppemarkedet jeg dro på på lørdag, for det – var – fan – tastisk! Jeg sier bare: En hel pose med bra klær, sko og veske til TRETTI KRONER. Ja, det er sant.

Mål for mai:

  1. Gjøre det bra på samtlige eksamener (unntatt den i kognitiv psykologi, der vil jeg bare ha godkjent. Men altså, sier jo ikke nei takk til en A…)
  2. Ta flere bilder, for dere ser jo hvor flittig brukt whi er blitt (bortsett fra i new in-innlegg).
  3. Få leilighet.
  4. Fortelle mamma at jeg kommer til å flytte (the worst part of everything).
  5. Ikke rote så fælt på rommet + støvsuge oftere, jeg har tross alt støvallergi…
  6. La neglene gro, for akkurat nå blir det bare færre og færre hvite kanter. 🙁
  7. IKKE KJØPE KLÆR, SMYKKER, SKO TIL MEG SELV. Ja, mai er shoppestoppmåned.
  8. Ikke bruke tøyskoene mine HVER dag, ryggen min blir snart suicidal om jeg fortsetter slik.
  9. Være snill kjæreste, søster, datter, venn, tante og person generelt.
  10. Ikke bekymre meg så mye, man får rynker av slikt.

Hvordan har frk. April vært mot deg? 🙂
(alle bilder unntatt Lush-pakkebildet er fra whi) 

3 kommentarer
    1. ååh ang 1.mai så er jeg enig, digg med at våren begynner! Vil også bare takke deg for kommentar på bloggen min, setter veldig pris på å få noen ord fra deg der, Julie ! 😀

    2. det er bra dere har kommet på riktig sti! er sånn det skal være. blir så glad når folk finner ut av ting, og kommer seg gjennom en “rough patch”!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg