Merci, janvier

Alors, da har februar endelig kommet, og jeg har tenkt å oppsummere måneden som har gått på mitt sedvanlige vis, nemlig ved å si det jeg er takknemlig for – det fine, det gode, det positive. Som alltid skjer det jo ikke bare bra ting, det gjelder vel for alle, men hvorfor dvele ved det negative når man kan glede seg over det fine!

Så,

takk for:

♥  at jeg får jobbe som lærer igjen

♥  at elevene mine er så utrolig hyggelige, veloppdragne og flinke. Det er en FRYD å være læreren deres, og jeg gleder meg til  å treffe dem hver dag.

♥  januarsalg, jeg har gjort SÅ mange kupp!

♥  at vi har vedovn, for det har vært KALDT

♥  Eleanor Oliphant is Completely Fine av Gail Honeyman – for en FLOTT bok ♥

♥  at jeg har fått forlenget vikariatet mitt, slik at jeg skal jobbe ut til mai i stedet for til vinterferien. Jeg går i tillegg opp i stillingsprosent, så jeg gleder meg til å sette masse penger inn på sparekontoen min (jeg får seriøst et rush i kroppen når jeg setter penger inn på høyrentekonto, og jeg føler meg så flink at dere aner ikke)

♥  stjernekikkert og vakker fullmåne ♥ Jeg må fremdeles øve meg litt på fotograferingen (skarpheten er for eksempel langt fra helmaks) men jeg synes dette ble nokså bra til første forsøk å være:

Håper du hadde en fin januar!

4 kommentarer
    1. Liker disse innleggene så godt 🙂 Et veldig fint fokus å ha!
      Har faktisk nylig skrevet opp Eleanor Oliphant is Completely Fine på leselisten min, den høres så fin ut! Må bare bli ferdig med den jeg leser på nå.
      Ha en fortsatt fin helg 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg