Kremet spaghetti

Jeg sa jo i mnedsinnlegget mitt i gr at det ble en del pasta i april, og her er en av variantene. Jeg kan ikke spise ordentlig carbonara fordi det skal vre egg i det(?), s jeg lager min egen variant. Helt eggefri!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du trenger:

spaghetti til to personer
kremost (jeg brukte litt over n pakke fra Apetina, en hel naturell og ca 1/3 av en med ruccola og pesto)
revet ost
ca. 100 gram skinke (brukte bare vanlig kokt skinke), oppkuttet
en vrlk, oppkuttet
5-6 store champignon
salt og pepper


Lag spaghetti som vanlig. Nr pastaen er ferdigkokt, rr inn kremost og revet ost slik at det er godt fordelt, gjr s det samme med skinke, sopp og vrlk. Alt dette mens kjelen fortsatt str p komfyren, slik at ingrediensene varmes opp. Smak til med salt og pepper. Om du vil ha litt ekstra piff, riv parmesan over. NAM!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 kommentarer

Susanna

03.05.2017 kl.12:52

S gott, pasta med krmig ss kan nog vara det godaste som finns :)

Little Miss Sunshine

04.05.2017 kl.09:22

Susanna: Ja, virkelig!

Becca Alexandra

03.05.2017 kl.20:24

Det s godt ut! Takk for oppskrift :)

Little Miss Sunshine

04.05.2017 kl.09:21

Becca Alexandra: Bare hyggelig!

Skriv en ny kommentar



JULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits