Kremet spaghetti

Jeg sa jo i månedsinnlegget mitt i går at det ble en del pasta i april, og her er en av variantene. Jeg kan ikke spise ordentlig carbonara fordi det skal være egg i det(?), så jeg lager min egen variant. Helt eggefri!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du trenger:

spaghetti til to personer
kremost (jeg brukte litt over én pakke fra Apetina, en hel naturell og ca 1/3 av en med ruccola og pesto)
revet ost
ca. 100 gram skinke (brukte bare vanlig kokt skinke), oppkuttet
en vårløk, oppkuttet
5-6 store champignon
salt og pepper


Lag spaghetti som vanlig. Når pastaen er ferdigkokt, rør inn kremost og revet ost slik at det er godt fordelt, gjør så det samme med skinke, sopp og vårløk. Alt dette mens kjelen fortsatt står på komfyren, slik at ingrediensene varmes opp. Smak til med salt og pepper. Om du vil ha litt ekstra piff, riv parmesan over. NAM!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 kommentarer

Susanna

03.05.2017 kl.12:52

Så gott, pasta med krämig sås kan nog vara det godaste som finns :)

Little Miss Sunshine

04.05.2017 kl.09:22

Susanna: Ja, virkelig!

Becca Alexandra

03.05.2017 kl.20:24

Det så godt ut! Takk for oppskrift :)

Little Miss Sunshine

04.05.2017 kl.09:21

Becca Alexandra: Bare hyggelig!

Skriv en ny kommentar



JULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits