Favoritter #1

Noen ganger blir det ikke like mye sminke- og skjønnhetsrelaterte innlegg her inne som jeg kanskje skulle ønske, så i 2017 skal jeg kjøre et månedlig innlegg der jeg skriver om mine favorittprodukter som jeg bruker mye der og da, det være seg i håret, i ansiktet, på kroppen... Ja, nøkkelordet er altså #skjønnhet, og her er årets første!

Denne gangen ble det en miks av hud, hår og lepper, der alle utenom Soak and Float er gamle slagere, men uten å ha blitt brukt på en liten stund.

#1 BareMinerals Prime Time Brightening Foundation Primer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En flott primer som gir en fin glød. Jeg pleier å blande den med hudkremen min, ofte uten å ha på sminke oppå.

#2 Savex Original

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har skrevet om denne før, men den er GULL for tørre lepper, samtidig som den hjelper mot munnsår. Ja, du hørte riktig! Jeg har nesten aldri munnsår lenger, og det tror jeg er på grunn av denne her. Helt sant!

#3 Lush Soak & Float Shampoo Bar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ah, Lush, dine velduftende produkter har nok en gang pulled me in. Denne ble kjøpt mest for mannedyret sin skyld, ettersom han sliter med tørr hodebunn, men jeg bruker den også, fordi, vel, det var jeg som kjøpte den. Og den lukter så godt! Jeg har veldig tykt hår og sliter ofte med irritasjon i hodebunnen fordi jeg rett og slett ikke får vasket ut all sjampooen, men det slipper jeg med sjampoo i fast form. Veldig lurt, og så sprer den en deeeilig lukt på badet mens den tørker etter bruk. (og så er den bra for miljøet)

#4 Batiste Dry Shampoo Big & Bouncy XXL Volume

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Altså, hva skulle man gjort uten Batiste? Nå har jeg ikke prøvd så mange andre tørrsjampoo-merker, men det er fordi jeg er så fornøyd med Batiste. Jeg har gått tilbake til midtskill igjen, og av en eller annen grunn tar jeg mer på håret mitt da, ergo blir det fortere fett, spesielt foran ved pannen. Denne varianten gir et flott volum i tillegg til at håret ser rent ut - what's not to like? (tips: Batiste er på tilbud på H&M sånn annenhver uke, følg med om du bruker fast så sparer du litt)
 

#5 Lush Tea Tree Water Toner

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ah, min gamle venn! Jeg brukte denne fast over en laaang periode for noen år tilbake, men så sluttet jeg tydeligvis. Det kom over meg at jeg skulle ha en slik igjen da jeg kjøpte shampoobaren lenger opp, og vips, så ble denne toneren med hjem. Jeg sprayer i ansiktet rett før jeg tar på hudkrem både morgen og kveld, samt direkte på urenheter om det skulle forekomme. Frisk og god, i tillegg til antiseptisk!

Har du noen skjønnhetsfavoritter for øyeblikket?

16 kommentarer

Victoria

15.01.2017 kl.10:05

Kjempe fine favoritter! :)

Little Miss Sunshine

17.01.2017 kl.11:55

Victoria: Takk!

Anette

15.01.2017 kl.10:24

Akkurat nå er jeg stor fan av Kiehl sin facemist med kaktus! Utrolig god :)

Little Miss Sunshine

17.01.2017 kl.11:55

Anette: Ooouh, det hørtes spennende ut! :-)

buroyfoto

15.01.2017 kl.15:40

Veldig flotte favoritter og produktene er jo veldig bra :)

Little Miss Sunshine

17.01.2017 kl.11:55

buroyfoto: Takk, jeg synes i alle fall det :-)

blindhorizon

15.01.2017 kl.19:44

Fine favoritter, elsker Lush!

Little Miss Sunshine

17.01.2017 kl.11:55

blindhorizon: Takk! :-)

Siri

15.01.2017 kl.21:27

Flotte produkter, og mange jeg ikke har hørt om! Jeg hadde veldig lyst til å teste ut noen produkter fra Lush, men etter å ha vært innom Lush-butikken her i Trondheim ble ikke det aktuelt. Tålte ikke lukten i det hele tatt dessverre.. Ahh, allergier -_-'''

Ja, jeg er storfan av NYX sine Soft Matte Lip Creams <3

- Siri

Little Miss Sunshine

17.01.2017 kl.11:55

siribokoholiker: Ah, det skjønner jeg godt, man stinker jo såpe etter å ha vært der inne i fem minutter. Skjønner ikke hvordan det går an å jobbe der, for jeg hadde svimt av etter en halvtime! Men produktene er veldig gode da, kanskje du kan bestille på nettet? :-)

RebeccaHasselgard

16.01.2017 kl.13:59

åå, har lenge hatt lyst til å prøve den primern! :D

Little Miss Sunshine

17.01.2017 kl.11:52

RebeccaHasselgard: Har hatt den liggende en stund, for av en eller annen grunn likte jeg den ikke da jeg kjøpte den, men nå synes jeg den er flott :-)

Siri

17.01.2017 kl.21:05

SV- Tror at om jeg reagerer på lukten, så vil jeg også reagere på produktene dessverre :( Det samme angår mye av produktene til Body Shop. Tåler rett og slett ikke parfymen de bruker.

Little Miss Sunshine

20.01.2017 kl.10:43

siribokoholiker: Sånn er det (åpenbart) ikke for meg, men du er kanskje litt mer sensitiv når jeg tenker meg om! :-)

Rita Westnes

23.01.2017 kl.22:15

Digger slike innlegg! Håper du fortsetter med disse :-D Den shampoo-baren fra Lush virket spennende, også digger jeg Lush generelt :-D

Jeg har forelsket meg i Bare Minerals sin Complexion Rescue tinted hydrating gel cream (fy fader for et langt navn, haha). Har begynt å bruke denne istedenfor vanlig foundation da den ikke tørker ut huden nå som det er så sabla kaldt i Trondheim...

Little Miss Sunshine

24.01.2017 kl.08:55

Rita Westnes: Så bra! Det er planen å ha ett slikt innlegg hver måned, så satser vi på at jeg husker det, haha!
Hm, den har jeg ikke hørt om, men (det lange) navnet virker jo lovende :-)

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits