Kikert bolognese

Min kjærlighet for kikerter tar aldri slutt, og nå har jeg kombinert disse proteinbombene med min pastafavoritt, bolognese. Det er billig, raskt og godt - hva mer kan du be om?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du trenger:

en boks kikerter
100 g store champignon, hakket
to bokser hakket tomat
2-3 dl vann (spørs på hvor vid kjelen er)
200 g foretrukket pasta (jeg gikk for fusilli)
1 ts salt
1 ts pepper
0,5 ts hvitløkspulver (eller et par knuste hvitløksfedd)
1 ts løkpulver (eller en kvart løk, hakket)
2 ts basilikum
1 ts oregano
2 ss tomatketchup
3 ss revet ost

Ha sopp og kikerter i en stor kjel og stek raskt i litt olje før du tilsetter hakket tomat. Jeg pleier å kjøre tomaten i en blender først slik at man slipper store klumper. Ha så i pasta og rør om, tilsett vann slik at pastaen er dekket og dermed blir kokt. Når pastaen er spiseklar, tilsett krydder og ketchup (smak deg gjerne frem istedet for å følge oppskriften slavisk). Rør inn revet ost rett før servering, og voilà!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God, varmende og helt kjøttfri!

4 kommentarer

buroyfoto

26.10.2016 kl.16:34

Åh, det er så godt det! :D Gjerne ta turen innom foto siden min å legge igjen et spor! Har slettet alle innlegg, begynt fra scratch! Håper du får en fortsatt flott Onsdag!

Little Miss Sunshine

27.10.2016 kl.09:29

buroyfoto: Så spennende :-)

Vilde

26.10.2016 kl.18:13

oouh takk for oppskrift, så skikkelig godt ut :D

Little Miss Sunshine

27.10.2016 kl.09:29

Vilde: Bare hyggelig :-)

Skriv en ny kommentar



JULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits