Netflix-favoritter

Jeg feiret 25-årsdagen min med en aldri så liten hjemmefest i går, og jeg hadde det så GØY! Og det kjennes i dag... Da er det fint å ta med seg dyna og bre seg ned i sofaen for å se på Netflix! Her er noen av mine favoritter akkurat nå, som du burde sjekke ut hvis du ikke har sett dem allerede. 

1. Stranger Things

Denne serien er - så - BRA! Det er skummelt, syyyykt spennende og veldig avhengighetsskapende. Skuespillerne er utrolig dyktige, og jeg ble spesielt imponert over barna. Jeg er egentlig ikke så glad i skrekksjangeren, men denne var nok fantasy til at det falt i smak (selv om jeg til tider satt og holdt for øynene fordi jeg var så redd). SÅ utrolig verdt en kikk! 

2. Shameless (US)

Shameless handler om en ekstremt dysfunksjonell familie, det vil si Frank Gallagher og de seks barna hans. Dette er basert på den britiske serien ved samme navn (som også finnes på Netflix), men jeg fant ut at skuespillerne er mer attraktive i denne versjonen (sammenlign Fiona f.eks), og så begynte jeg med den amerikanske og da ble det rart å se de samme karakterene i en britisk setting. U-AN-SETT, her får du en familie som sliter med både ett og annet, men som kommer seg gjennom det, mer eller mindre sammen. Det er drøyt, tragisk og komisk på samme tid, og jeg tror det er derfor jeg liker det så godt.

3. Don't Trust the B**** in Apartment 23

Dette er en utrolig rar serie. En ambisiøs jente med lyse fremtidsutsikter får livet sitt vendt på hodet på én og samme dag, så hun blir nødt til å flytte sammen med "the bitch in apartment 23"... Cue galskap, James Van Der Beek (fra Dawson's Creek) og latterlige situasjoner. Sammenlignet med Stranger Things og Shameless er dette en tulleserie, men noen ganger er det kjekt med litt lett underholdning. Hovedgrunnen til at jeg inkluderte denne serien i innlegget er faktisk James Van Der Beek. Han er utrolig morsom, og ikke minst selvironisk, og det liker vi! Episodene varer i sånn tjue minutter, noe som er fint når cirka alle andre serier varer i minst førti minutter.

4. Peaky Blinders

Okay, jeg vet ikke hvilken som er best av denne eller Stranger Things, jeg vet virkelig ikke. Cillian Murphy spiller hovedrollen i denne beintøffe gangsterserien, som omhandler Shelby-familien og gjengen deres, kjent som Peaky Blinders. Her får du blod, vold, kriminalitet og kjærlighet. Hva mer trenger man? Pluss masse testosteron og generelt pene/attraktive mennesker. Jeg ønsker meg Cillian Murphy (og sesong 3) til jul.

Hva ser du på Netflix?

14 kommentarer

Madeleine Skogstad

11.09.2016 kl.11:43

Disse hørtes spennende ut! Jeg bruker å se serier som friends, the o.c. osv :)

Little Miss Sunshine

12.09.2016 kl.10:52

Madeleine Skogstad: Samme her (i tillegg til mye annet), tror jeg skal se The OC for ørtende gang igjen snart :-)

Henriette Celin

11.09.2016 kl.12:08

Ah, jeg ELSKER serie nr. 3 <3

Little Miss Sunshine

12.09.2016 kl.10:51

Henriette Celin: Ja, den er veldig morsom!

RebeccaHasselgard

11.09.2016 kl.12:55

Stranger things er neste serie jeg har sykt lyst til å prøve :D

Little Miss Sunshine

12.09.2016 kl.10:51

RebeccaHasselgard: Det er så BRAA!

REBECCA HOLDER

11.09.2016 kl.12:56

Stranger Things var SÅ syk. Men også utrolig bra !!

Little Miss Sunshine

12.09.2016 kl.10:51

REBECCA HOLDER: Ja, ikke sant? :-D

Iselin Renée

12.09.2016 kl.08:53

Takk for tips :)

Little Miss Sunshine

12.09.2016 kl.10:51

Iselin Renée: Bare hyggelig :-)

Charlotte

12.09.2016 kl.11:03

Er på utkikk etter en tulleserie slik som nr 3, så takk så mye for tips :D Her hjemme ser kun kjæresten min på Stranger Things fordi jeg er altfor pysete. Ellers ser vi på Narcos og maaaange andre. Så mange at jeg ikke kan nevne alle en gang. Men en lett underholdnings serie vi ser på nå er en som heter Grandfathered og den er overraskende morsom. Verdt et forsøk. Og ja - side om side på NRK er også kjempe morsom :D

Little Miss Sunshine

12.09.2016 kl.11:11

Charlotte: Bare hyggelig! Grandfathered skal jeg sjekke ut, og jeg er så enig i det du sier om Side om side, haha :-D

siribokoholiker

15.09.2016 kl.22:01

Ahhh, jeg eeelsker Stranger Things!! Jeg så serien to ganger på en uke. Anbefalte den til lillebroren min, og da jeg kom hjem til helgen spurte han om vi kunne se den sammen. Så da så jeg den for andre gang, hehe :D

- Siri

Little Miss Sunshine

16.09.2016 kl.09:29

siribokoholiker: Haha, så gøy! Har sett det én gang, men tipper det blir i hvert fall én runde til før sesong 2 :-)

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits