Latest obsession

Dette er nok den dårligste timingen i hele mitt serieavhengige liv. Jeg har tjue tonn å gjøre med masteroppgaven fremover, og jeg har begynt på en ny serie. En helt ny serie for meg, som ikke er som noe annet jeg har sett. Det betyr ikke at selve serien er ny, for første episode ble sendt i 2006 - hei, tiårsjubileum! Jeg snakker selvfølgelig om


(22dakika.org)

Vanlige mennesker rundt om i verden oppdager at de har overnaturlige evner. Noen vil flykte fra evnene, andre vil utforske. Det de har til felles er at de ikke vet hvorfor. Livene deres flettes sammen etter hvert som en forferdelig hendelse nærmer seg. Kan de redde verden?

Heroes har overnaturlighet, vakre mennesker, action og en god dose mystikk. Hva er det som skjer? Hvorfor? VIS MEG MER! "Heldigvis" er alle fire sesonger tilgjengelige på Netflix, så da kan jeg ha et ordentlig maraton! Neida, jeg kan faktisk ikke det, i alle fall ikke ennå. Men det er gøy, og det er det første jeg synes er interessant etter at Matt Smith sluttet å være Doctor Who (litt heartbroken der, altså), så nå har jeg en ordentlig gulrot til de dagene jeg må jobbe som hardest. Har du sett Heroes?

6 kommentarer

siribokoholiker

10.03.2016 kl.20:46

Ja, jeg var avhengig av Heroes i en periode. Elsket sesong 1, men så ble jeg dessverre lei av den... Kan godt hende det ble for mye på en gang. Likte den som sagt utrolig godt- men så ble jeg lei. :(

For tiden er jeg blitt litt hekta på The Fosters og Switched at birth- sånne koselige familiedramaserier ja. Og ja- så har jeg fått en merkelig obsession for Merlin! Ja, den serien med utrolig dårlig kvalitet de første sesongene, men den klarer virkelig å holde på spenningen! Hjelper heller ikke at typen også liker serien, da forblir vi avhengige. haha :D

I dag er det en måned igjen til sesong 2 av Outlander. WEEEEEE!!!

- Siri

Little Miss Sunshine

11.03.2016 kl.09:14

siribokoholiker: Ser at flere mistet interessen etter hvert, så jeg er litt spent på hvordan det utarter seg for meg. Jeg synes Merlin ser ganske gøy ut, har bare sett noen klipp her og der, men plottet virker interessant!

Har fremdeles ikke lest boken ELLER sett sesong én, så den får bare vente litt. Men gøy å ha noe å glede seg til! :-)

Janne

10.03.2016 kl.21:10

Aldri sett,men kanskje jeg burde :D

Little Miss Sunshine

11.03.2016 kl.09:12

Janne: Har ikke sett mange episodene ennå, men jeg liker det skikkelig godt i alle fall!

Maria

10.03.2016 kl.22:14

har sett alt, unntatt dei nye episodane som har kome i år(???) Huskar at eg blei heilt oppslukt i begynnelsen, også mindre og mindre, hehe :)

Little Miss Sunshine

11.03.2016 kl.09:11

Maria: Det er vel en slags reboot av noe slag, har bare lest om den - Heroes Reborn eller noe slikt? Jeg er på oppslukt-stadiet akkurat nå i alle fall, skikkelig fascinerende!

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits