Beauty favourites right now

LdB Original Bronze Tinted Daycreme

En herlig liten sak som gir huden fuktighet OG en fin glød nå som vinteren står for dør. Sammen med en fin blusher (f.eks. Bourjois sin 74 Rose Ambre) får man et friskt utseende uten å se sminket ut.Garnier Micellar Cleansing Water

Renser og fjerner sminken i ett! Need I say more? Pluss: Det er superlett tilgjengelig og BILLIG. Hurra!Makeup Mekka All in One Brow Palette + Duo Pro Brow Brush 246

Brynvoks har jeg blitt riktig så glad i den siste tiden, lett buskete bryn er hot! Og når brynene mine nekter å ta farge helt innerst, må jeg ha litt hjelp på fargefronten, og da er brynpudder et must for å få naturlige men markerte bryn.

IsaDora Sugar Nails: 134 Bon Bon

Som dere kanskje har fått med dere sliter jeg litt med neglebiting. Mitt beste tips er å bruke neglelakk hele tiden, for da vil du ikke bite på neglene i fare for å ødelegge lakken - slik er det i alle fall med meg. En lys rosa farge forstørrer neglen (fint for oss med mikronegler) samtidig som resultatet blir diskret, men lekkert.

Hva er ditt skjønnhetsprodukt nummer én akkurat nå?Here are my four beauty favourites right now: A tinted daycream, the best micellar water there is, the eye brow kit I cannot live without and a nail polish which makes even my super short nails look cute and delicate. What's your numero uno beauty product right now?

7 kommentarer

Henriette Celin

12.11.2015 kl.14:07

Virker som fine og gode produkter! har hørt før at den Cleansing Water´en er bra (: og mamma sverger til neglelakkene fra Isadora, haha x)

Mitt skjønnhetsprodukt nummer én akkurat nå må vel bli Emma S sin Facial Cleanser. Men den har vært en favoritt i flere måneder nå da, hehe. Ellers er det Hi Brow Wax Pencil´en til Bare Minerals. Den er supergod for å ta kontroll over krøllete bryn som jeg har ;-P

Anita Fossberg

12.11.2015 kl.14:26

Her var det mye fint! Må prøve Cleansing Water, har hørt mye bra om det :)

Baatboerne

12.11.2015 kl.17:47

Mitt favorittprodukt akkurat nå er isadora sitt øyenbrynskitt ^^

Little Miss Sunshine

13.11.2015 kl.11:55

Bergensergenser: Den fra Emma S har jeg faktisk, liker den veldig godt! Nummer to har jeg ikke prøvd, men voksblyant er et veldig kjekt produkt :-)

Little Miss Sunshine

13.11.2015 kl.11:56

Anita Fossberg: Absolutt, det er skikkelig bra!

Little Miss Sunshine

13.11.2015 kl.11:56

baatboerne: Det har jeg lest om, spørs om jeg skal prøve det når jeg trenger et nytt :-)

Henriette Celin

13.11.2015 kl.14:34

SV: Aha, så bra da (: ja, det er det!

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits