Work it out

Etter en sommer med en del sykdom og dermed lite trening har jeg endelig kommet ordentlig i gang. Denne uka har jeg vært ordentlig aktiv og fått inn alle planlagte økter i tillegg til "nogo attåt".

Søndag (ja, vi teller med den): Liten gåtur opp til festningen ble til 7 km rundt om i byen.
Mandag: Treningsøkt på SiT Trening Portalen, 15 minutter på tredemølle etterfulgt av diverse apparater som tar for seg henholdsvis armer, skuldre og lår.
Tirsdag: Gikk til Coop Prix Øya for å handle, gikk dermed totalt 5,5 kilometer, hjem igjen med en 4-5 kilo tung sekk på ryggen.
Onsdag: Treningsøkt på SiT Trening Portalen, 15 minutter på tredemølle etterfulgt av diverse apparater som tar for seg henholdsvis armer, skuldre og lår (jeg gjør det samme hver gang).
Fredag (pause på torsdag): Treningsøkt på SiT Trening Portalen, 10 minutter tredemølle (beina mine trengte litt pause) etterfulgt av diverse apparater som tar for seg henholdsvis armer, skuldre og lår.


Øktene mine varer i rundt 60 minutter, ikke fordi jeg nødvendigvis er så utrolig sliten men fordi jeg fort blir lei. Bedre å ta flere korte enn ingen! Følelsen min etter en treningsøkt avhenger faktisk en del av hva jeg har på meg. Skoene må selvsagt sitte godt på foten, men så har vi altså selve tøyet.

a) Det må ikke være for mye av det. Jeg svetter som, vel, en gris, så derfor: Less is more.b) Det må holde seg på plass. Jeg vil ha en topp som ikke glir opp og blir mer som en magetopp om jeg løper litt. For ikke å snakke om sportstopper...

c) Jeg må føle meg vel i det. Ikke for tettsittende (også på grunn av punkt a) og helst i en flatterende farge.


Her er det jeg trener i for tiden. En grå og superbehagelig t-skjorte fra Missguided (kjøpt på salg, juhuu), mine freshe, flotte joggesko fra Adidas (som er utrolig lette og behagelige å løpe i), og den kule tightsen jeg kjøpte på salg på Gina Tricot i vår. Holder seg på plass, glir ikke og ser bra ut. Full pott!

Som dere ser har jeg også med et treningsarmbånd til mobilen (kjøpt på eBay) slik at den har et sted å gjøre av seg mens jeg hører på musikk. For ja, jeg  ha musikk. Jeg er helt i min egen verden når jeg trener, der jeg teller, konsentrerer meg om å puste ordentlig og hører på treningslista mi, sixpack in the cooler:

Jeg er ikke sånn at visse typer musikk får meg til å gi på, men musikk som gjør meg glad gjør at det ikke blir så tungt! Denne lista er en av mange, for jeg går nokså fort lei. Jeg kan også høre Born to Die - Paradise Edition eller noe helt annet, så lenge det er musikk jeg liker.

Hvor ofte trener du? Og har du treningsmusikktips til meg? A lot of text here, so I recommend Google Translate for your getting the gist (although do not trust its grammar, it's rubbish).

10 kommentarer

siribokoholiker

09.08.2015 kl.11:39

Jeg trener aaaltfor sjeldent, for jeg har så og si hatt null motivasjon. Har heller ikke kommet inn i et fast mønster. Men jeg kjøpte en del nytt treningstøy i USA, så NÅ må motivasjonen komme. Ellers får jeg dårlig samvittighet for å ha brukt så masse penger på treningsklær :D haha

- Siri

Camilla Haugen

09.08.2015 kl.12:42

Så fin blogg! Ta gjerne en titt på min! : )

Ada.

09.08.2015 kl.14:03

heheh, litt flinkere enn meg altså da! jeg liker som oftest å gå, med tanke på hvor mye jeg hater buss! og siden jeg bor så sentralt (singsaker), er det aldri noen problem å gå uansett hvor jeg skal hen! men trene er jeg nok litt for lat til! :o stå på!!

Emilie

09.08.2015 kl.14:17

så flink du er ! :D

RebeccaHasselgard

09.08.2015 kl.15:49

Supert treningsinnlegg! Jeg har vært elendig på å trene nå, men klar for å starte opp nå som hverdagen kommer tilbake :)

Little Miss Sunshine

09.08.2015 kl.17:07

siribokoholiker: Når mønsteret er på plass, kommer motivasjonen også! Og treningstøy hjelper såklart :-) Det er litt hardt i starten, men veldig gøy når man kommer til det punktet at man VIL trene tre ganger i uka!

Little Miss Sunshine

09.08.2015 kl.17:07

Camilla Haugen: Takk!

Little Miss Sunshine

09.08.2015 kl.17:08

ada lillegård: Men å gå i stedet for buss mye bedre enn ingenting :-) Bor på Solsiden selv, så går alltid til sentrum om jeg skal noe.

Little Miss Sunshine

09.08.2015 kl.17:08

Emilie: Takk!

Little Miss Sunshine

09.08.2015 kl.17:09

RebeccaHasselgard: Takk, og lykke til :-)

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits