Absent

Hei, dere!

Jeg har vært ganske fraværende de siste dagene, noe jeg egentlig føler meg lite komfortabel med. Jeg liker å blogge i hvert fall én gang daglig og jeg får noe som grenser til panikk når jeg ser statistikken dale. Men så herjer migrenen med hodet mitt og tanken på å sitte foran skjermen og skrive er uutholdelig. Jeg tvang meg selv til å klampre ned noen sider til en oppgave på fredag, og jeg sitter her igjen nå med metodedelen til et forskningsprosjekt, men jeg kjenner at det er tungt. Veldig tungt. 

Det må derimot gjøres, så jeg skrur lysstyrken ned på minimum, setter på fin musikk på lavt volum og prøver så godt jeg kan. Mer kan jeg faktisk ikke gi.Hi! I've been absent for a few days now, something I am not too comfortable doing. I like to blog at least once daily and I feel something bordering to panic when I see my visitor statistics going further down for each day. But migraine is conquering my head and just the thought of sitting in front of a computer is horrible. I forced myself to knot down a few pages for an assignment on friday, and here I am again working on the method section for a research prosject, but it's tough. Real tough.

However, I have to do it, so I turn the brightness of my screen to a minimum, play nice music really low and try my best. And that's all I can do, really.

6 kommentarer

RebeccaHasselgard

19.04.2015 kl.11:30

Blogg alltid når du orker og føler for det, bloggen skal aldri være en byrde :)

Emma Olsen

19.04.2015 kl.11:31

Hufff håper det roer seg!

Tone Lund

19.04.2015 kl.19:01

God bedring :)<3

Little Miss Sunshine

19.04.2015 kl.20:10

RebeccaHasselgard: Du har rett i det :-)

Little Miss Sunshine

19.04.2015 kl.20:11

Emma Olsen: Takk, jeg også!

Little Miss Sunshine

19.04.2015 kl.20:11

Tone Lund: Takk :-)

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits