Happy Easter

Når man er et ungt par i en liten leilighet i byen blir det ofte en del farting hit og dit i ferier og på helligdager. Ta påska, for eksempel. I kveld drar vi til Hemne på hytta til foreldrene til mannedyret og blir der til fredag ettermiddag, før vi drar hjem igjen, blir her én natt og så går turen til hytta til foreldrene mine fra lørdag til mandag. Jeg skulle gjerne også dratt en tur til den nye hytta til søsteren min og familien, men det ble det rett og slett ikke tid til denne uka. Håper vi får det til en helg snart!

Så, hva skal jeg egentlig gjøre i påska? Jeg klarte heldigvis å gjøre unna alt av retting og planlegging i formiddag, så jeg kan ta fri med god samvittighet mens jeg er på hyttetur. Jeg skal lese Harry Potter (har akkurat begynt med The Prisoner from Azkaban), spise (enda mer) godteri, forhåpentligvis slikke litt sol, gå på ski der det er mulig og rett og slett kose meg. Og siden Internett er mangelvare på både hytte #1 og #2 så får bloggen påskefri, også!


(whi)

 

God påske, dere!

For translation: please copy + paste into Google Translate. Although it's not grammatically correct or anything, you will hopefully get the gist. Happy Easter!

5 kommentarer

Renate

01.04.2015 kl.19:09

Jeg håper du får en fantastisk påske :D Nydelige bilder :)

extremeways

01.04.2015 kl.20:55

Kos deg masse! God påske :)

Tone Lund

01.04.2015 kl.21:07

Så fine bilder, God påske! :D

Ingrid

02.04.2015 kl.16:51

Ha en fin påske og kos deg masse på hyttetur :)

Veronica S

02.04.2015 kl.21:07

GOD PÅSKE;)

Flotte bilder.

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits