Easy breakfast

Som alle(?) andre bloggere har jeg blitt ganske så glad i bananpannekaker. Nå som det er ferie og fri har jeg såpass med tid om morgenen til at jeg kan lage noe varmt og godt, og i dag falt valget på bananpannekaker.

Du trenger:
2 godt modne bananer
ca. 2 dl havregryn
ca. 1,5 dl hvetemel
2 ts vaniljesukker
2 ts No Eggs eggerstatning (tilsvarer to egg)
nok melk til at det blir en litt tykk røre 

Dette ble til seks moderat store pannekaker. Siden jeg er allergisk mot egg vet jeg ikke hvordan denne blir med egg i stedet for eggerstatning, men det er bare å prøve seg frem.  Først moser jeg bananene og så tilsetter jeg resten og blander godt sammen. Jeg liker ganske tykke pannekaker, men om du vil ha dem tynne(re) er det bare å bruke mer væske.

Siden klokka ble stilt én time frem i dag ble det en nokså sen frokost – enda senere enn vanlig! – og resten av dagen har blitt brukt på å shine opp leiligheten og lese litt. Håper du har en flott søndag!



Like every other blogger I am quite fond of banana pancakes. Easter leads to spare time in the morning which results in warm, tasty breakfast, and today I made these pancakes. To make six medium sized pancakes you’ll need: 2 bananas, 2 dl oatmeal, 1,5 dl white flour, 2 teaspoons of vanilla sugar, 2 teaspoons of No Eggs egg replacement (equivalent to two eggs) and enough milk for the batter to be somewhat thick. I don’t know how this recipe’ll turn out with actual eggs, but go ahead and try. I like my pancakes quite thick, but just add more milk if you want thin(ner) ones. 

As we set the time one hour ahead last night, breakfast was eaten late – later than usual! – and I’ve been cleaning and reading the rest of the day. I hope you are enjoying your Sunday! 

14 kommentarer

Siste innlegg