I går prøvde jeg meg på wienerbrød og croissanter for første gang, og jeg synes det gikk riktig bra! Nå skal det sies at hverken butterdeig eller vaniljekrem var laget fra bunn, jeg kjøpte altså begge deler ferdig fra butikken, men det er jo fint at selv så enkle løsninger gir et godt resultat. Memo til meg selv: Mer sjokolade i croissantene neste gang!
(til fire wienerbrød og seks croissanter gikk det med en pakke Findus butterdeig og ca. en og en halv desiliter vaniljekrem) (og bittelitt sjokolade, men som sagt, må bruke mer neste gang!)
Yesterday, I tried making Danish pastry and croissants for the very first time, and it went really well! I have to admit that both the butterdough and the vanilla custard was bought at the store, but it’s nice to see that such easy solutions lead to a good result! A little note to myself: More chocolate in the croissants next time!
(a package of Findus butterdough and 1,5 dl vanilla custard turned into four Danish and six croissants) (oh, and a tiny bit of chocolate, as mentioned, need to use more next time!)
Yummy. ^^
Nam! Dette ser kjempegodt ut! 😀
Nam, det så kjempe godt ut!
Ønsker deg en herlig uke!
Den findus butterdeig må jeg prøve 😀 synescdet virker forferdelig vanskelig å lAge det fra bunnen. Men disse er vel ikke så gode å fryse :/?
Nam!! Dette så skikkelig godt ut 😀
gien: 🙂
Cecilia Catharina: Det var ganske godt også, om jeg får si det selv 🙂
Madde K.K: Takk, du også!
siribokoholiker: Pleier å lage det selv når vi skal ha pai til middag, men tror ikke wienerbrødene hadde blitt så bra med hjemmelaget deig. Det tror jeg egentlig ikke, for spesielt croissantene var nokså tørre en dag etter steking, og da lå de godt nedpakket. :-/
Charlotte: Det var skikkelig godt, også 🙂