Brow game

Øyenbryn er SÅ viktige for ansiktet. De rammer inn og definerer, og jeg synes det er så fantastisk fint med velstelte øyenbryn. Det er vel også grunnen til det er til øyenbrynene jeg vier mest tid i skjønnhetsrutinen min.

Selv om jeg har en nokså mørk hårfarge er jeg blitt skjenket bortimot transparente øyenbryn og vipper fra naturens side. Det gir ingen logisk mening, men det er nå engang sånn. Derfor er permanent brynfarge etter hvert blitt en god venn. Jeg har prøvd bl.a. Depend sine (både "snabbfarg" og vanlig), men favoritten er nok den noe gammelmodige Kolokrem. Sånn som mamma brukte! Uansett, Kolokrem i fargen brun er den varianten jeg bruker.

Det varierer veldig hvor ofte jeg farger brynene, sånn som nå var det LENGE siden sist, men jeg prøver å få det gjort ca. hver måned. Om jeg gjør det så ofte slipper jeg å få sjokk når jeg farger: "OI, så tykke øyenbryn jeg egentlig har!" Så ja, jeg mener det når jeg sier transparente øyenbryn... Siden fargen ikke vil virke helt innerst på brynet må jeg bruke noe daglig slik at jeg får den formen jeg vil ha. Min nye favoritt er Brow Wiz i fargen Medium Brown fra Anastasia Beverly Hills, en brynpenn som passer perfekt til dette siden spissen er så tynn.


(ops, sølte litt farge)

Ettersom jeg farget brynene i går kveld så er det litt farge igjen på huden, men dette pleier å forsvinne etter et par dager med rens og hudkrembruk. Jeg ser også at jeg kanskje kunne trengt en nappe-/stusserunde, men samtidig liker jeg at de er litt "ville". Med hjelp av brynvoks (fikk en flott en fra Sumita Beauty da jeg var Glossybox-abonnent kalt "Brow Set") så holder de formen hele dagen, så jeg tror jeg beholder dem som de er for nå.In my opinion, eyebrows are super important. They frame your face and really defines your facial features, and well-groomed brows are just so beautiful. That's the reason I spend more time on my brows than anything else in my beauty routine, I guess... Since I was graced with transparent-coloured eyebrows, I use permanent colour on mine. I've tried several, like the ones from Depend, but my favourite is Kolokrem (the one my mother used!) in brown. The colour won't work on the inner part of my brows, though, so I get some daily help from Brow WIz to achieve the shape I want. I used Kolokrem last night, so there's still some colour left on my skin, but that usually goes away after a couple of days of rinsing and use of moisturizer. I see that I could perhaps do a bit of plucking and trimming, but at the same time I like them a bit "wild". With a brow wax (like the one I have called Brow Set from Sumita Beauty) they keep in place all day, so I think I'll keep them like this for a while.

12 kommentarer

sofie hansen

09.02.2015 kl.16:15

ååå så fine og fyldige øyenbryn du har! ha en fin dag videre!

ta gjerne en titt innom min blogg!
NYDELIGE bryn! Perfekt form og utrolig fyldige :-)

Madde K.K

09.02.2015 kl.17:18

kjempe fine bryn! Perfekt form :)

Ønsker deg en fin uke :)

Lotta Salbuvik

09.02.2015 kl.18:29

Du hadde kjempe fine bryn!

Little Miss Sunshine

10.02.2015 kl.08:47

sofie hansen: Åh, tusen takk! :-D

Little Miss Sunshine

10.02.2015 kl.08:47

Iselinn Andersen: Tusen takk! :-)

Little Miss Sunshine

10.02.2015 kl.08:48

Madde K.K: Tusen takk :-)

Little Miss Sunshine

10.02.2015 kl.08:48

Lotta Salbuvik: Åh, tusen takk :-)

Susanne Moen Øy

10.02.2015 kl.16:31

Gash, så fine bryn du har!! Skulle ønska mine var like fine :-)

Håpar du får ein kjempe fin tirsdag! :-)

siribokoholiker

10.02.2015 kl.20:21

Du har nydelige bryn :p Jeg sminker så og si ikke brynene mine for å være ærlig...De er ganske kraftige. Så på så og si alle bildene jeg legger ut av meg selv har jeg ikke brukt noe xD Vet ikke om jeg trenger det...Men Bryn er viiiktig!

- Siri

Little Miss Sunshine

11.02.2015 kl.09:13

Susanne Moen Øy: Åh, tusen takk! :-)

Little Miss Sunshine

11.02.2015 kl.09:17

siribokoholiker: Takk, Siri :-) Har aldri tenkt over at brynene dine trenger noe som helst, så jeg vil si du er ganske heldig!

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits