Én stk. Flagstad

Nå skal dere få høre om noe viktig dere kan utrette med bloggen deres. En nettside som baserer seg på rabattkoder, CupoNation, har en ordning der du kan skrive et blogginnlegg og så donerer de 100 kroner til Fattighuset. Som navnet kanskje tilsier hjelper de folk som ikke har det så godt som meg og mest sannsynlig deg. De deler ut mat og klær, hjelper til med tannlegebesøk og kan også bidra til de som er i akutt økonomisk nød. Mer info om Fattighuset kan du finne HER.

En hundrings, liksom. Hva er egentlig det for meg og deg? En genser på H&M? En neglelakk? Et cafébesøk? For andre, for de som kanskje ikke har noe, kan hundre kroner bety ganske mye, spesielt nå som vi nærmer oss jul. Kanskje hundringsen som kommer av mitt blogginnlegg gir en stakkar en ordentlig julemiddag, og kanskje også en julegave? Jeg håper inderlig det, for jula er for alle. Ikke sant?

Så, hva kan du gjøre? Foruten å gi penger selv kan du altså skrive et blogginnlegg, som dette, der du oppfordrer til å hjelpe, og så lar du CupoNation få beskjed HER når du har postet innlegget (følg linken så finner du også mer konkret hva du skal gjøre). Så lite for meg kan bety så mye for en annen ♥

2 kommentarer

Keths!

11.12.2014 kl.10:38

Titter innom for å ønske deg en finfin torsdag! Snart helg :D

Little Miss Sunshine

11.12.2014 kl.11:20

Keths!: Tusen takk det samme! :-)

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits