Happy

Hei! ♥

I dag blir en bra dag. Jeg skal spise en god frokost (med smoothie) før jeg drar opp på skolen en tur for å få tilbakemelding på en oppgave, og når jeg er ferdig der bærer det rett på trening. Og jeg gleder meg! Siden jeg var nokså forkjølet forrige uke ble det ikke noe trening da, så jeg mistenker at det blir litt hardt, spesielt å løpe, men det går nok fint.

Jeg har også fått svar fra H&M angående min lille rant om paljettkjolen som aldeles ikke passet, og det var null problem å returnere - uten å betale returavgiften, jippi! I tillegg fant jeg også marmorkontaktplast på Panduro i går, og jeg fikk tilbringe noen timer med A på bursdagen hennes. Og noen ganger er det alt som skal til for at jeg har det veldig fint og er rett og slett glad.

add a caption
(whi)Hi! Today's going to be a good day. I'll eat breakfast (with a smoothie) before heading to uni to get feedback on an assignment, and then I'll go to the gym. And I can't wait! I had a cold last week so I didn't exercise at all, so I'm guessing that particularly running will be a bit tough, but I'll manage. I also heard from H&M concerning the sequin dress and its horrible size, and I can return it without paying the fee, woohoo! I also found marble contact paper at Panduro (a hobby store), and I got to spend a couple of hours with A on her birthday. And sometimes, that's all I need to be in a good place and just be happy.

2 kommentarer

andelly

19.11.2014 kl.22:05

For en fin dag da^^

er lite som skal til for å glede meg også. Smoothie, og en god frokost er aldri dumt, og heller ikke vennebesøk, og generelt tilbringe tid med venner (:

Little Miss Sunshine

20.11.2014 kl.16:12

andelly: :-)

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits