Excuse your language!

I går var jeg på konsert på Samfundet her i Trondheim. Bandet bar det klingende navnet Kakkmaddafakka og stemningen gikk helt opp i taket. Det var så bra! Og så var jeg akkurat brisen nok til å ikke bry meg stort med knufferne - som vanligvis får meg til å klikke i vinkel når jeg er på konsert. Avsluttet kvelden med en sykt god burger fra sjappa rett borti gata. Yum!


(www.ruhrnachrichten.de)

Akkurat nå sitter jeg og ser Wall-E, som MÅ være en av de søteste filmene jeg vet om. "Eeeevaaaaaa!" ♥ Denne søndagen blir mest sannsynlig tilbrakt i sofaen med Breaking Bad eller noe på skjermen, og så skal vi ha lasagne (♥) til middag før en liten gjeng kommer med klær de ikke bruker lenger - vi skal ha byttekveld! Håper jeg finner noen skatter :-)

Yesterday I was at a concert with Kakkmaddafakka, a Norwegian band with a very fancy name, haha! They were really good, and as I was just tipsy enough as not to bother with all the annoying people which usually make me lose it at concerts.We finished off with a really tasty burger from the place right across the street. Yum! Right now, I'm watching Wall-E, which has got to be one of the cutest films ever. The rest of this Sunday will most likely be spent in the couch watching Breaking Bad and eating lasagna before some girls come over with clothes they'r enot using anymore - we're having a clothing swap! I'm hoping for some treasures :-)

3 kommentarer

siribokoholiker

24.08.2014 kl.12:37

Hørtes ut som en superduper dag :) ! Wall-E så jeg faktisk først for ca et halvt år siden, og jeg likte den utrolig godt! Utrolig søt ja som du selv sier, og så har jeg nylig blitt hekta på breaking bad jeg også. Hadde veeeldig lave forventninger til den serien, men guud så bra den er!

- Siri

Emilie Toen

24.08.2014 kl.15:56

høres herlig ut!

bli gjerne med på ukens blogg på bloggen min! :D

Little Miss Sunshine

02.09.2014 kl.16:16

siribokoholiker: Vi er helt i beit nå som vi er ferdige med Breaking Bad, vet ikke helt hva vi skal finne på! Men ja, helt sykt bra serie :-D

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits