Blargh

Årh. Nå har jeg faktisk tatt bilder og skulle blogge på ordentlig, og så er kameraet tomt for batteri akkurat idet jeg setter i USB-kabelen i laptopen... Så da blir det et sminkeinnlegg i kveld (hvis jeg ikke glemmer det i løpet av seks timer på jobb).

Jeg teller nå ned timene til jeg er ferdig på jobb lørdag klokken tre, for da er det middag og party med fine folk og FERIE frem til 20. august. Men før det har jeg altså tre jobbvakter igjen, noe som skal gå kjempefint, for nå har vi fått nye fine varer i butikken, deriblant Omaggio-gullvasen fra Kähler, en vase som er så ettertraktet at vi har reservert alle vasene vi har bestilt. Det er helt sykt! Den ankom butikken i går, så satser på at alle ikke kom og hentet sin i går eller på formiddagen i dag, slik at jeg også får være med på moroa!


(bilde fra interiorfrue.no)

Ellers har jeg lest ferdig Bridget Jones' dagbok (på engelsk), en bok som fikk meg til å le høyt veldig mange ganger. Tror jeg vil se filmen i kveld etter jobb, for jeg eeelsker Renée Zellweger (og Hugh Grant og Colin Firth, hihi). Håper dere får en kjempefin ettermiddag!I was actually going to post something decent here today, but of course my camera's battery broke down at the exact moment as I plugged the USB cable into my laptop... Makeup post coming tonight, then! I'm going to work in a few, hoping that not every customer on the waiting list for the Omaggio gold vase picked up theirs yesterday or during the start of the day, as to leave some of the fun for me and the afternoon hours. It's quite pretty, right? Have a nice afternoon!

11 kommentarer

Kjempe fin vase :)

Nanna

06.08.2014 kl.14:27

Wow, for en fin vase! Hvor jobber du?

Har veldig lyst å lese den boken, men har ikke funnet den på norsk ennå :)
Så typisk! Sånn er det :) Vasen var utrolig kul, hva koster den?

Little Miss Sunshine

06.08.2014 kl.20:41

Rikke: Ja, ikke sant? :-)

Little Miss Sunshine

06.08.2014 kl.20:42

Nanna: Ja, ikke sant!? :-D Jeg jobber på Browns på Sirkus Shopping i Trondheim, en søt liten interiørbutikk. Jeg likte den veldig godt, i alle fall :-)

Little Miss Sunshine

06.08.2014 kl.20:43

regineaf:: Den koster 449 kroner, så ikke noe billigvase, egentlig. Men veldig fin :-)

Martine Sophie

06.08.2014 kl.22:20

Åh, det er vel typisk! Åh, så deilig med så lang ferie! Da får du kose deg masse :D Har forresten en konkurranse på bloggen min nå, om du er interessert :) ha en strålende kveld videre og kos deg masse :)

DINAAM - KOMMENTERER TILBAKE

07.08.2014 kl.13:40

Så fin blogg du har :-))

siribokoholiker

07.08.2014 kl.19:00

Herlig, og jeg grugleder meg bittelitt til skolen begynner. Jeg skal begynne på matte, og det blir en helt ny klasse siden ingen valgte matte. wæææ, men det blir spennende! Har savnet matte en del, haha :)

Wow, for en utrolig fin vase forresten! Adore it!

- Siri

Emilie Toen

07.08.2014 kl.19:40

såå fin!

Little Miss Sunshine

08.08.2014 kl.12:18

siribokoholiker: Det går nok sikkert kjempebra :-)

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits