Bik Bok forever

Jeg elsker Bik Bok. Det er så meg! Akkurat nå har de en kampanje der du kan velge mellom Linda-bukser, fine skjorter og gensere til 3 for 399,-. Jeg gikk for en kul mørk turkis høylivsbukse og to skjorter, rett og slettt fordi jeg ikke har noe lignende i skapet. Buksa sitter som et skudd i str. S, og er mye mer elastisk i stoffet enn den forrige Linda-buksa jeg hadde, og så er jo jeg innmari glad i høyt liv! Skjortene er også sykt fine, og jeg gleder meg til å bruke dem på skolen i høst. På den andre delen av bildet ser du en nydelig topp som kostet 49,- og et enhjørningsmykke(!) som kostet 18 kroner eller noe - kupp!

Skulle forresten gjerne sagt at jeg er sponset av Bik Bok, men jeg er dessverre bare dumsnill og driver med gratisreklame for en av yndlingsbutikkene mine. ;-)

My latest buys from my fav store Bik Bok. Cool highwaisted pants in deep turquoise and a couple of comfy but classy shirts. The picture on the right shows a lovely top which was 49 NOK and a unicorn necklace(!) which cost me like 18 NOK. Bargain alert!

2 kommentarer

Anna Konstanse

25.07.2014 kl.16:47

Åhh jeg vil se et ordentlig bilde av buksa! Elsker bukser med høyt liv, men har ingen selv akkurat nå. :(

siribokoholiker

25.07.2014 kl.18:42

Wow, så utrolig masse fint :D buksen var rååfin, og håper du viser den i et antrekk! Kos deg med shoppingen du ;D

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits