4th of July

SOUNDTRACK: Lana Del Rey - National Anthem

Selv om jeg bor i Norge og aldri har vært i (nærheten av) USA, så er 4. juli litt spesiell, likevel. Det er noe med the American dream og hva hele nasjonen er bygd på. Nå må vi selvfølgelig se bort fra alt som ikke fungerer der borte, for det er det jo en god del som ikke gjør (nasjonen og sånn). Så vi setter på Lana Del Rey, drikker Coca Cola og har på en fresh bikini (kjøpt ifjor via eBay).Even though I've never been even remotely close to the US of A, the 4th of July is somewhat special anyway. There's something about the American dream and what the nation was built on. We of course have to forget all the things that doesn't work over there (the nation and such). So we put on some Lana Del Rey, drink Coca Cola and put on a fresh bikini (eBay, of course, last year).

6 kommentarer

siribokoholiker

04.07.2014 kl.22:18

Skjønner hva du mener, og noe som dessverre ikke er bra med landet er helsevesenet og hva skal man si matvanene? Det spises nok en del fet mat, og det er ikke bra for helsen :/

- Siri

siribokoholiker

04.07.2014 kl.22:18

PS - Ohh, btw - råfin bikini :D

- Siri
Du visste det kanskje ikke, men du har den mest leste bloggen i Melhus :) Det var der sånn jeg fant bloggen din, og det ser bra ut det jeg har lest her.

Ha en fortsatt fin dag :)

Little Miss Sunshine

05.07.2014 kl.12:06

siribokoholiker: Riktig, spesielt det med helsevesenet, men også folks innstillinger til f.eks. Obamacare - jeg skjønner rett og slett ikke misnøyen!

Little Miss Sunshine

05.07.2014 kl.12:06

siribokoholiker: Takk ;-)

Little Miss Sunshine

05.07.2014 kl.12:06

FlestLesere: Oi, nei, det har jeg ikke fått med meg! Så gøy :-)

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits