Lookbook Monday


(lookbook.nu)

God morgen! I dag våknet jeg klokken ti på sju, og føler meg frisk og opplagt. Jeg bakte brød i går kveld, så jeg skal straks spise litt godt, hjemmelaget brød i et forsøk på å venne meg på å spise frokost igjen (les mer her) mens jeg ser True Blood. Senere skal jeg ta på meg den "lille" oppgaven med å rydde i de tjue kiloene jeg har med smykker. Har jo tatt vare på ting jeg kjøpte på H&M da jeg gikk på ungdomsskolen, så man kan godt si at jeg slettes ikke bruker alt. Hei, Fretex! Hva skal du i dag?Good morning! I woke up at 6:50 today, and I feel good and well-rested. I made bread last night, so I'm about to eat some good, homemade bread as I try to get used to eating breakfast again (read more here) while I watch True Blood. Later, I will start sorting through my twenty kilos of jewelry. You see, I still keep stuff I bought at H&M when I was in lower secondary school. so you're safe to say that I do NOT wear everything I have. Hello, Fretex! What are your plans for the day?

4 kommentarer

Anja

30.06.2014 kl.14:44

jeg skal kjøpe sko. jobbsko vel og merke, ikke så spennende. men man vet jo aldri hva mer man kan finne når man først er på shopping ;p

siribokoholiker

30.06.2014 kl.18:50

Flink du er da :D Imponerende å rydde i smykkesamlingen. Selv har jeg for vane å prøve å rydde litt gjevnlig i både smykke og klessamlingen min. Men det begynner å bli en stund siden jeg ryddet i sminkesamlingen.... Men det er lurt merker jeg, for da blir jeg nok en gang bevisst på at jeg har altfor mye klær! Ryddeprosjektene er kanskje hovedgrunnen til at jeg har klart å ikke shoppe :)

- Siri

Little Miss Sunshine

01.07.2014 kl.09:03

Anja: Haha, du sier noe der! :-D

Little Miss Sunshine

01.07.2014 kl.09:04

siribokoholiker: Jeg burde vært mye flinkere, men det er faktisk ikke såå lenge siden jeg tok en runde i klesskapet. Smykkene derimot...! Holdt faktisk ikke på så lenge da, heldigvis :-)

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits