Glossybox? Nei takk!

De siste Glossybox-eskene har vært mildt sagt skuffende. Å betale 179 kr for en pakke med gratisprøver man kan få i ethvert parfymeri er ikke greit. Derfor gidder jeg ikke engang vise frem hva jeg fikk i forrige eske, og etter at jeg har fått juni- og gratisesken min skal jeg si opp abonnementet. Det var bra i starten, men nå har det virkelig tapt seg, og jeg synes ikke det har vært verdt pengene siden ca. januar og da er det litt for dyrt for min del. Det har rett og slett vært for mye neglelakk og hårprodukter i ministørrelser (det vil si nok til ca. en halv vask med mitt Rapunzelhår).

Jeg vil altså ikke anbefale Glossybox lenger, siden jeg synes det er litt vel tilfeldig hva man får i forhold til det man fyller ut på skjønnhetsprofilen, og så er det igjen litt vel dyrt for vareprøver. Noen som har lignende erfaringer?

4 kommentarer

Mari

19.06.2014 kl.09:19

Så kjedelig!

Ikke prøvd, men høres ikke akkurat ut som noe jeg har lyst å sjekke ut heller...

siribokoholiker

19.06.2014 kl.10:46

Jeg har ikke prøvd det, men jeg synes det er generelt litt dyrt uansett når man ikke vet hva man får. Så det hadde ikke vært et greit konsept uansett, og så kunne jo noe av sminken vært dyretestet :/

Skjønner at du melder deg ut når det bare blir små vareprøver. Uff :/

- Siri

Little Miss Sunshine

19.06.2014 kl.23:07

Mari: Ikke gjør det! ;-)

Little Miss Sunshine

19.06.2014 kl.23:08

siribokoholiker: Jeg er ikke like nøye på deg når det gjelder dyretesting, så akkurat dét er ikke så enormt farlig for meg (men det er såklart en prioritet). Det var jo bra i starten, så da syntes jeg det var verdt prisen, men nå... Nei.

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits