hits

Vinn RUBY undertøyssett!

Da prøver jeg igjen siden ingen ville være med på det forrige innlegget (hva skjer?). Du kan altså være med i trekningen om et RUBY undertøyssett som jeg deler ut i samarbeid med RUBY, et sørafrikansk label som holder til i  Cape Town. Les mer om samarbeidet her.

For å være med i trekningen MÅ du like RUBYs Facebookside (link) og legge igjen en kommentar på innlegget hvor du sier hvilket kampanjebilde du liker best og hva DU ville gjort for å redde havene våre. For å få ekstra stor vinnersjanse kan du også følge RUBY på Twitter (link), følge RUBY på Pinterest (link), følge RUBY på Instagram (link) og/eller dele konkurranseinnlegget på Facebook. For å gjøre prosessen enklere har jeg matet inn det du må gjøre i en Rafflecopter-widget. Logg inn med e-mail/Facebook-bruker og do your thang! :-) Så nå håper jeg noen melder seg på, jeg mener, FREE STUFF!?

a Rafflecopter giveaway

So, in short, I translated the giveaway directions to Norwegian and reposted the giveaway. Now, please, someone has to join!? FREE STUFF, PEOPLE!

3 kommentarer

Anja

04.03.2014 kl.13:34

Så der :) jeg har verken pinterest- eller twitter-konto, men jeg krysser likevel fingrene :) Og beklager at jeg er så seint ute med å melde meg på, skulle gjøre det i går, men så ble dagen veldig travel. Jeg håper flere ser dette, for som du sier, free stuff!

Nina Julianne

04.03.2014 kl.14:19

Da har jeg likt på Facebook, Twitter, Pinterest og Instagram :P Og kommentert ;)

Forresten, så er linken til Instagramkontoen i dette innlegget til Pinterestkontoen ;)

Little Miss Sunshine

07.03.2014 kl.21:08

Anja: Haha, du trenger ikke unnskylde deg da, kjempeartig at du ville være med uansett! :-)

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

Kategorier