Secondhand books

Har sagt det før og jeg sier det igjen: Jeg elsker Fretex! Jeg var innom der en tur i dag for å levere noen bøker, filmer og litt stasj jeg ikke har bruk for lenger, så måtte jeg jo kikke på bokutvalget deres... Som ventet kunne jeg sikkert tatt med meg en hel bærepose full av "nye" bøker, men jeg har rett og slett ikke plass til en hel haug med bøker og måtte dermed nøye meg med tre. Frelseren av Jo Nesbø ble med fordi jeg rett og slett elsker Jo Nesbø, Emma med Jane Austen er jo en klassiker (og kanskje litt mer fordøyelig ettersom den er på norsk) og ikke minst en veldig fin utgave (hardperm, til og med!) og nummer tre ble Tears of the Giraffe, oppfølgeren til The No. 1 Ladies' Detective Agency (som jeg elsket). Til sammen kostet disse 77 kroner, en veldig grei pris.

I dropped by Fretex (the secondhand store run by The Salvation Army) today to drop off some stuff I don't need anymore, and I found these three books among heaps of books I could've brought home. I love the Norwegian author Jo Nesbø, so "The Redeemer" ("Frelseren" in Norwegian) had to come with me. I also found "Emma" by Jane Austen in hardback (and a very pretty one at that) and "Tears of the Giraffe" by Alexander McCall Smith, the author of "The No. 1 Ladies' Detective Agency", a book I Read last year and LOVED. Total price of these three? 77 NOK, a very agreeable price.

7 kommentarer

sarai94

22.02.2014 kl.14:58

Ahh, fy søren :D Alle disse bøkene kunne jeg tenkt meg selv, hehe. Hvilken Freetex var du på? Det finnes jo to i Trondheim om jeg ikke tar feil. Har ikke vært på noen av dem, men vil helst dit der det er et godt bokutvalg :)!

- Siri

Little Miss Sunshine

22.02.2014 kl.15:06

sarai94: Jeg var på den i Fjordgata (det er en over Solsiden og en på Nardo, også) og der finner jeg ALLTID en bok eller tre, som i dag. En god del gamle, men også flere nye og til og med ganske mange på engelsk! Anbefaler deg å stikke innom, føles bedre enn å kjøpe nytt :-)

Siri

22.02.2014 kl.15:54

Sv- flott tusen takk! Kjøper så og si alltid brukt. FINN.no er en fin ting ;)

KORNELIA JUUL NYLAND ♥

22.02.2014 kl.20:38

Er også utrolig glad i fretex butikkene, har dessverre ingen i byen min :/ Kunne du ha tenkt deg å skrive en bok anmeldelse til Emma av Jane Austen når du har lest den?

Little Miss Sunshine

23.02.2014 kl.22:05

KORNELIA JUUL NYLAND: Ja, det kan jeg selvfølgelig gjøre! Kjempefint når noen kommer med innleggsønsker :-)

Ingvild

24.02.2014 kl.14:18

Herregud, MÅ bli flinkare på å bruka Fretex og second hand, er jo så bra! Du er flink, og takk for inspirasjonen!

Little Miss Sunshine

24.02.2014 kl.15:05

Ingvild: Ja, det burde du virkelig gjøre! Tusen takk og værsågod :-)

Skriv en ny kommentar



JULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits