Makeup Academy lipstick swatch

Slik ser leppene mine ut til vanlig sånn fargemessig, her har jeg på Prime Venom fra DuWop som grunnlag for leppestiften. Ble ikke sånn over måte imponert av produktet, for det var bare helt greit selv om den kostet over hundre kroner, men det er altså bedre enn ingenting!

Matte Lipstick: Peachy Keen + Pouty Pink
Disse var veldig skuffende. Jeg har etter hvert blitt ganske glad i MUA sine leppestifter, og så er jeg glad i matte farger, men disse var veldig harde å påføre og ble bare klumpete og ekle på leppene. Og fargemessig var de ikke så innmari mye å skryte av, heller. Heldigvis kostet de ikke en tier engang, så det går bra. Anbefales altså

Lipstick: Shade 5 + Shade 1
Disse var derimot superbra! Veldig fin, kremete og fuktighetsgivende formula som gir en fin shine og VELDIG fin farge. Den første er som dere ser ekstremt skimrende og det ser egentlig ut som om man har på llipgloss (bare uten den ekle tykke følelsen på leppene - liker ikke gloss). Nummer to er en veldig fin dyprød farge som gir et veldig dramatisk uttrykk, just the way I like ut!

Fashionista Maxi Moisture Lipstick: How Do I Look?
Denne påførte jeg etter den dyprøde, og dermed ble resultatet litt merkelig mht. leppekanten min - jeg tror ikke jeg fikk bort alt av Shade 1. Leppestiften ser veldig dårlig ut her, men det tror jeg er mer min skyld enn leppestiftens. Fargen er litt sånn lillarosa (mer enn på bildet altså) og den er litt uvant for meg, men samtidig synes jeg den er veldig fin.

OK, det var de FEM nye leppestiftene jeg fikk i forrige uke. Alle er fra MUA (men primeren ble kjøpt via feelunique.com) og kostet rundt en tier, bortsett fra Maxi Moisture som kostet 15,-. Heeelt greie priser, med andre ord! Med unntak av de to matte leppestiftene synes jeg kvaliteten er veldig bra, fargene er fine og holder sånn noenlunde, spesielt om man bruker børste ved påføring. Noen farger som falt i smak?

6 kommentarer

Tine

28.10.2013 kl.17:06

utrolig fint :) Ha en fin dag :) Dersom vi ikke allerede er venner kan du godt legge meg til :)

sarai94

28.10.2013 kl.17:18

Ohh, så bra at du liker MUA sine leppestifter :D har 5 fra 1 pund kolleksjonen, men har ikke prøvd de andre :p Har selv nr 1 og 5, og de er store favoritter :D tihi

xx Siri

Little Miss Sunshine

28.10.2013 kl.22:27

sarai94: Var ikke sånn storfan før, men så har jeg ikke brukt dem på en stund og så var de plutselig gode, haha!

Little Miss Sunshine

28.10.2013 kl.22:50

Tine: Takk det samme! :-)

Thale Sunniva - Sykepleier

29.10.2013 kl.15:00

Synes den rød var kjempefin :D

Little Miss Sunshine

30.10.2013 kl.12:53

Thale Sunniva: Hihi, jeg også, den er den nye favoritten min! :-)

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits