HELG

Hei! Endelig er jeg hjemme etter en lang og relativt kjedelig dag på skolen. Men vi fikk heldigvis litt informasjon om praksis, som var etterlengtet! Føler dog fremdeles at jeg bare blir kastet ut i noe jeg ikke har peiling på, men samtidig tror jeg det blir veldig gøy når vi først er i gang.

Everybody and their broken hearts
AHYEAH! (whi)

Nå sitter jeg egentlig bare og venter på å spise middag med klassen min, men det er fremdeles to timer igjen... What to do? Oh I know: Se Coco avant Chanel og spise litt druer. Mmm ♥ Hva har du gjort i dag?

4 kommentarer

Emilie-Therese

13.09.2013 kl.17:51

Til nå i dag brukte jeg siste skoledagen på ei uke sammen med bestevenninnen min (hun reiser til synden i natt) også har jeg handlet trenings klær, spist middag ute med mamma og nå tar jeg bare livet med ro :)

sarai94

13.09.2013 kl.20:33

Jeg hadde en lang dag med skole. Typisk at den lengste dagen blant annet er på fredager, haha :) Så skyndet jeg meg på hurtigbåten for å komme hjem til familien og mine bedårende fire pusekatter! Spesielt herlig å se igjen enen av dem, for Dustin hadde vært borte i hele 7 uker! Var ren lykke å se han igjen, aww :D

Kos deg masse i kveld da!

Little Miss Sunshine

13.09.2013 kl.21:45

Emilie: Hørtes ut som en fin dag! Kos deg resten av kvelden :-)

Little Miss Sunshine

13.09.2013 kl.21:46

sarai94: Så koselig! Det var kanskje ekstra godt å komme hjem til familien etter en hard skoledag? Tusen takk det samme :-)

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits