Money, money, money

Åh nei, jeg la ut skoene på Finn.no i går og det paret jeg var usikker på om jeg ville selge var selvfølgelig det eneste noen fattet interesse for... Nå MÅ jeg jo selge dem! "Men Julie Bettina da, du har jo ikke brukt dem!" Nei, jeg vet, men åååh... Positivt: penger i banken i stedet for sko i hylla (riktig nok ikke så mange kroner men alt er bedre enn ingenting)!


(whi)

Apropos penger: Nå skal jeg prøve meg på butikkjobb igjen, eller, prøve å  butikkjobb, that is. En liten fugl kvitret nemlig om at de trengte folk, så da må jeg bare gripe sjansen! Han jeg skal snakke med er av hankjønn (obviously...), så da kan jeg kanskje bruke sjarmen min litt bedre i forhold til tidligere encounters med diverse kvinnelige ansatte. Én av disse var en real BITCH og møtet med henne resulterte i at jeg boikotter butikken hun jobber i. You're welcome!

you're welcome | via Tumblr
Er vel ikke bare jeg som elsker Sadie? (whi)

Men ja, jobbsøking. Jeg er som vanlig skikkelig nervøs, tenkt dere hvordan jeg blir når jeg faktisk skal skaffe meg en ORDENTLIG jobb når jeg er så nervøs for en deltidsjobb?! Den tid den sorg, sier jeg bare... Ønsk meg lykke til! :-)

So, one of the pairs of shoes I put out for sale is now taken, and of course it was the pair I was least keen on selling! Oh well, money in the bank... À propos de money, I'm going to go and try to get a job in a store after hearing about a possible position from a little bird. I get really nervous about these things, but luckily the manager is a guy this time. They are usually really bitchy girls, so perhaps I can make my charm work for me this time, haha! Wish me luck! :-)

4 kommentarer

Radiobiler

08.08.2013 kl.10:55

hehe :) lykke til. sikkert ingenting å være nervøs for.

Elise

09.08.2013 kl.10:17

Lykke til! Synes det er skummelt selv, iallefall jobbintervju. Jobben jeg har nå fikk jeg når jeg var på intervju med feber og egentlig ikke ville ha jobben, litt lettere å slappe av da :p

Little Miss Sunshine

09.08.2013 kl.14:06

Elise: Takk! Jeg skulle bare levere CV og klarte å fucke det opp... Yay me! MÅ heldigvis ikke ha den jobben da, det hadde bare vært kjekt med én til. :)

Little Miss Sunshine

09.08.2013 kl.14:06

Radiobiler: Det var ikke det, veldig hyggelig fyr jeg skulle snakke med, men jeg stresser meg opp for den minste ting. :-P

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits