Now my baby's dancing


Bruno Mars - When I Was Your Man

Nå er jeg ferdig med halve hjemmeeksamen i emnet Moderne språk og litteratur og jeg er ganske fornøyd med resultatet så langt! Det er så synd at jeg skal ha fakkings muntlig i dette faget, for jeg KLARER IKKE SNAKKE FRANSK (men å skrive side på side, dét klarer jeg...) og da ødelegger jeg dermed den fine karakteren jeg kunne fått om det hadde vært kun skriftlig vurdering. Sukk... Tatt i betraktning er det bra jeg skriver bra, for om både skriftlig og muntlig hadde gått dårlig hadde jeg kanskje fått stryk! La oss tenke positive tanker, JB!

Mannedyret sier han skal være på skolen til klokken sju, og jeg skal ikke være noe dårligere så her sitter jeg og blogger, spiller Candy Crush og vurderer å sette på en episode av Paradise Hotel. Ok, jeg blir litt dårligere, siden han faktisk leser... Men jeg er i alle fall på skolen! :-)

ÅJA FORRESTEN, noen av dere husker kanskje at jeg rotet det fullstendig til med den ene semesteroppgaven (typ fikk ikke med meg at den ble lagt ut og i alle fall ikke at den skulle inn 13. april)? VEL, jeg gikk beskjed om at jeg fikk levere sent, og i dag fikk jeg den vurdert: GODKJENT! Åh, det ordner seg virkelig for snille piker! :-D

3 kommentarer

Lotte

06.05.2013 kl.22:18

Så bra det ordnet seg!!! Nå ble jeg glad på dine vegne :D

Elise

07.05.2013 kl.18:14

Flott at det ordnet seg :D Og snakk fransk til deg selv så ofte som mulig, det kommer seg nok etterhvert!

Little Miss Sunshine

08.05.2013 kl.09:25

Elise: Føler det er litt bedre allerede, faktisk, men gruer meg fremdeles helt forferdelig! :(

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits