Dronningen av å prokrastinere

Pokker, nå har jeg gjort det igjen.


Jeg har lukket øyne, ører og sinn og bare seilt min egen sjø denne uka. Denne uka som jeg egentlig burde brukt til å skrive semesteroppgaven i emnet Moderne fransk kunnskap, men som jeg heller har brukt til å gjøre husarbeid, se sesong 2 av Once Upon a Time og andre ting som er helt urelevant for studiet mitt. Moderne fransk kunnskap er ikke akkurat favorittfaget mitt da jeg har vært i kun én forelesning fordi a) stoffet er møkkjedelig, og b) foreleser er en frankofil d-bag som rakker ned på det norske politiske systemet. Å ja, for det er så sykt bra i Frankrike i forhold til i Norge, eller...? Vi kan kalle det politiske forskjeller og la det være med det.

Når jeg tenker over det så er det ikke så innmari vanskelig en oppgave jeg har foran meg. To sider på fransk om hva som har skjedd i Frankrike den siste uka? Pff, lett! Det vil si... Først må jeg finne ut om det faktisk har skjedd noe den siste uka. Det vil si, jeg må oversette franske nettaviser. Nå er jo såklart Google Translate min venn, men den vennen er ikke helt reliabel. Likevel er den ganske kjekk å ha (helt til eksamen kommer og jeg begynner å grine fordi jeg ikke skjønner noe - igjen), selv om jeg ofte må ha ordboka på si for å få mening ut av setningene GT gir meg.

Når det er sagt vil jeg bare opplyse om at er jeg bare veldig trøtt:og sulten, så jeg skal spise frokost og se Once Upon a Time før jeg begynner. Sånn for å unngå å ende den onde sirkelen, hvem vil vel det?

EDIT: Tok meg jammen bare tre timer, og så var jeg ferdig! Once Upon a Time i senga, here I come!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits