Real Housewife of Trondheim

Nok en dag der jeg våknet av meg selv, men i stedet for å stå opp før 8 la jeg meg til for å sovne igjen. HERLIG å sove til 10, I tell you! I dag har jeg ikke jobb å tenke på, og skole har jeg ikke brydd meg om å tenke på på så veldig lenge, så I call this a day off. Niesen min på 10 år kommer for å ligge over hos bytante i helga, så jeg tenkte å vaske litt gulv og tørke støv og vaske klær og handle inn litt snop - jentekveld deluxe!

Jeg er litt stay-at-home-mum for tiden, uten mum-delen. Jeg liker egentlig fagene mine, men det er så mye rundt selve innholdet som skurrer helt forferdelig, så motivasjonen min er helt på trynet. Det som er fint er at jeg egentlig er ganske flink i fransk og kommer til å klare meg helt fint, men det gir ikke en så bra følelse å skulke forelesninger og være litt helt lost. Men men, sola skinner og om en uke sitter jeg på flyet til Dublin, så hakuna matata!Nuss nuss, ha en flott dag!

4 kommentarer

Helene Yo

21.03.2013 kl.11:45

Ha en fin dag :D

Radiobiler

21.03.2013 kl.14:32

Høres koselig :)

Sliter litt med studiemotivasjonen selv fortiden.. og jeg har omtrent ikke forelesninger :P

Little Miss Sunshine

21.03.2013 kl.23:17

Radiobiler: Ja, samme her, 4 forelesninger i uka, liksom - skulle tro det gikk an å dra på dem, men neeeei.

Radiobiler

21.03.2013 kl.23:45

haha :P jeg hadde 1 denne uka (og den glemte jeg). og har ingen de to neste. Ellers har jeg 3-4 i uka. Alle på 2 timer hver :P men studerer jo litteratur så det er jo mye å lese på fritiden xP

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits