Jeg bor alene

Så, nå er dagen her. Mannedyret mitt har fløyet bort til sørøst-Asia for flere uker og jeg skal være her i Trondheim. Alene i Dronningens gate. I tre lange uker (med unntak av 28.-31. mars, for da skal jeg til Duuubliiiiin!).

Jeg gleder meg egentlig litt. Det har vært litt mange, ja, la oss kalle det "diskusjoner" den siste tida, mest på grunn av at jeg ikke har vært helt i toppform (= irritabel som få) og mannedyret har hatt mer å gjøre på skolen enn vanlig (= irritabel), så det å være litt alene tror jeg kan være en fin ting. I tillegg slipper jeg å kjøpe et tonn mat i uka, fordi jeg spiser ikke som en hest!


Bare som en ponni. :-)

Skal prøve å fylle dagene mest mulig, hvis ikke er jeg stygt redd for at jeg får en del flere spilltimer på The Sims 3. Skal jo såklart jobbe, dog en dag mindre i uka siden jeg nå er ferdig med stuepikejobben - noe jeg tror blir godt, er både lei av det og stressa på grunn av litt vel mange baller i luften. Videre skal jeg trenetrenetrene og forbedre løpetidene mine enda mer (har allerede blitt bedre, se!), og så skal jeg selvfølgelig se litt til vennene mine, forhåpentligvis ut og danse, kanskje dra på skitur med familien min (fikk nye ski av papi på mandag, woho!) og ha tantebarnet mitt på overnattingsbesøk. Jaja, det ble da en del det her! I tillegg burde jeg kaaanskje starte med pensum, siden eksamen er så altfor nært. (kanskje)

Ved godt mot er jeg i alle fall, så får vi se hvordan dette skal gå! Tror vi knapt har vært to netter fra hverandre siden vi flyttet sammen, så det blir nok litt rart å legge seg i kveld. Fant forresten toalettmappa hans da jeg stod opp i dag, for den var ikke blitt pakket med. Lurer på om Asia kan bli en liten challenge uten linser, briller, +++! :-(

4 kommentarer

Radiobiler

14.03.2013 kl.10:29

Bor alene hele tiden jeg :P haha det er ganske kjedelig egentlig. Men er ikke så mye hjemme at det gjør noe heller.

Little Miss Sunshine

14.03.2013 kl.12:39

Radiobiler: Det hadde sikkert gått bra om jeg var vant til det, men jeg har ikke bodd alene i mer enn en uke-ish i strekk før, så dette blir ny rekord!

Jeanette Bergeløkken

14.03.2013 kl.22:01

Godt å savne hverandre litt også, blir så godt å se hverandre igjen :)

Little Miss Sunshine

15.03.2013 kl.11:10

Jeanette Bergeløkken: Tror det blir veeeldig godt, siden jeg såvidt har startet min andre dag alene og kjeder vettet av meg!

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits