Hårspray-tips?

Jeg er egentlig ikke en hårprodukt-jente: Enten er håret fint av seg selv eller så setter jeg det opp. Men noen ganger pleier jeg å bruke et slikt volumpudder fra H&M som egentlig er ganske bra, men det er så vanskelig å vaske ut fra det tykke håret mitt (har fra før problemer med å få ut shampoo). Derfor skulle jeg gjerne hatt en hårspray i stedet - en som er lett å få ut men som samtidig har bra hold, det er tross at de tykke krøllene mine det er snakk om, og som kanskje gjør at det skinner litt. Det hadde vært fint.


(whi)

I mine ungdomsskoledager brukte jeg den der svære rosa fra H&M (husker ikke hva merket heter) som stinker alkohol, så tipper den ikke er så innmari bra for hverken det ene eller det andre. Utover det har jeg egentlig null erfaring med hårspray og trenger dermed litt hjelp! Pretty please?


(div. nettbutikker)


4 kommentarer

Radiobiler

04.03.2013 kl.15:56

Jeg bruker Kevin Murphy hårsprayen, litt dyr, men helt fantatsisk :) Har veldig glatt hår så har problemer med at hårprodukter bare sklir ut og klumper seg sammen, men denne gjør ikke det.

Anja

04.03.2013 kl.16:57

Jeg bruker clynol fixing spray fra Schwarzkopf, som ikke er så veldig dyr og som man får tak i så og si hvor som helst. Det er ikke den beste lukten, men den fungerer veldig bra på mitt hår. Tror den finnes i flere varianter også, etter hva man er ute etter :)

Little Miss Sunshine

05.03.2013 kl.12:17

Radiobiler: Har ikke hørt om merket engang, men er veldig lite bevandret innen hårprodukter... Takk for tips, skal sjekke den ut! :-)

Little Miss Sunshine

05.03.2013 kl.12:18

Anja: Den tror jeg faktisk jeg har prøvd, fungerte ikke så aller verst men jeg takler ikke lukta! Takk for tips, likevel! :-)

Skriv en ny kommentarJULIE BETTINA

I blog about what I see, hear and wear, about the books I read and the food I make. Oh, and I'm really a mermaid.

Contact: juliebseggen@gmail.com

Follow

Sunnfornuft

2017 Reading Challenge

Julie Bettina has read 5 books toward her goal of 60 books.
hide

Kategorier

hits